Mastodon
@Dallas Stars

Selånger FK – Anundsjö IF

Segertåget rullar vidare. På söndagseftermiddagen tog Anundsjö IF sin tredje raka seger. Anfallaren Tobias Stenberg stod för ett hattrick när Anundsjö IF besegrade Selånger FK med 3-0.

Anundsjö IF fick en drömstart på matchen. Redan efter 40 sekunder nickade anfallaren Tobias Stenberg in 0-1 på frispark. Fem minuter senare utökade Anundsjö IF sin ledning till 0-2 och det var än en gång genom Tobias Stenberg. Mittfältaren Christoffer Milde kom runt på vänsterkanten och slog ett inlägg in i straffområdet, där Tobias Stenberg kom instörtande och klackade in bollen.

Selånger FK spelade upp sig i mitten på första halvlek. En av Selånger FK:s anfallare hade ett bra läge att reducera när han fick avsluta från nära håll, men Dejan Dimoski tippade bollen över ribban. Annars var det Anundsjö IF som höll i taktpinnen över matchen.

I den 61:a matchminuten punkterade Tobias Stenberg matchen, med sitt tredje mål för dagen, när han på egen hand dribblade bort tre Selånger FK-försvarare och placerade iskallt in bollen i bortre burgaveln.

Spelarna och ledarna vill även tacka Anundsjö IF-supportern, P.A Holgersson, för middagen efter matchen.