Mastodon
@Nashville Predators

Mikael Granlund “Forsberg” Shootout Goal 3/23/2013

Mikael Granlund “Forsberg” Shootout Goal 3/23/2013. Mikael Granlund lihotti pistetiliään jääkiekon AHL:ssä yhdellä syöttöpisteellä viime yön ottelussa Rochesteria vastaan. Granloundin Houston kuitenkin hävisi ottelun rangaistuslaukausten jälkeen 2-3.

Granlund nappasi syöttöpisteen toisen erän ylivoimamaaliin, jolla Zack Phillips vei Houstonin johtoon. Rochesterin Nick Tarnasky kuitenkin tasoitti jo erän lopulla, ja lopulta ratkaisu hettiin rankkareilta.

Granlund oli joukkueensa toinen laukoja ja teki maalin nätillä harhautuksella. Rochester teki viidellä laukojalla kolme maalia Houstonin kahta vastaan.

Granlund passitettiin Minnesota Wildistä takaisin farmijoukkueeseen ja hän on pelannut tällä komennuksella viisi peliä. Granlund on napannut jokaisessa pelissä yhden syöttöpisteen ja teki lisäksi Oklahomaa vastaan maalin.

Kun mukaan lasketaan pelit ennen parin kuukauden NHL-pyrähdystä, Granlund on ollut AHL:ssä pisteillä kymmenessä perättäisessä pelissä. Kaikkiaan hän on tehnyt tämän kauden 26 AHL-ottelussaan tehopisteet 9+18=27.

Mikael Granlund Shootout Goal (March 23 2013)