Mastodon
@Buffalo Sabres

BUFFALO SABRES: Bez Eichela to jde aneb mladíci na vzestupu! │ ZA OPONOU #9



🤝SPOLUPRÁCE » spoluprace@hokejnetradicne.eu
💻DISCORD » https://discord.gg/vgrUSSPAes

💲 ČLENSTVÍ:
» http://bit.ly/hntv-clenstvi

╔═══════ NAŠE INSTAGRAMY ═══════╗

📸HOKEJ IG ► https://www.instagram.com/hokej.netradicne/
📸MAREK IG ►https://www.instagram.com/marek_bosko/
📸LIBOR IG ►https://www.instagram.com/libornovak_/

╚═══════════════════════════╝

╔═════════ NÁŠ MERCH ═════════╗

🤘 ULTRA BOREC MIKINY » http://bit.ly/ultraborec-mikina
👕HOKEJOVÉ MIKINY » http://bit.ly/hntv-mikina
👕HOKEJOVÁ TRIKA » https://bit.ly/hntv-triko

╚═══════════════════════════╝

– Hokej Netradičně 2022

****************************************
****************************************

╔════ DALŠÍ PROJEKTY – YOUTUBE ════╗

👑PRÁŽA » http://bit.ly/praza-kanal
⚽FOTBAL NETRADIČNĚ » http://bit.ly/všeofotbale
🥊MMA NETRADIČNĚ » http://bit.ly/vseomma
😂BETA » http://bit.ly/beta-kanal

╚═════════════════════════════╝

╔═══ DALŠÍ PROJEKTY – INSTAGRAM ═══╗

📸PRAZA IG👑► https://www.instagram.com/prazaoriginal/
📸Fotbal IG⚽► https://www.instagram.com/fotbalnetradicne/
📸MMA IG🥊► https://www.instagram.com/mmanetradicne/
📸Merch IG👕► https://www.instagram.com/fotbalmerch/
📸BETA IG😂► https://www.instagram.com/betaverz/

╚════════════════════════════╝

### COPYRIGHT NOTICE CLAIMS ###

Please if you have any issue with the content used in my channel or you find something that belongs to you, before you claim it to youtube SEND ME A MESSAGE and i will DELETE it right away , I have WORKED REALLY HARD for this channel and i can’t start all over again , Thanks for understanding.

18 Comments

  1. Super díl Libore!
    Na Anaheim se velice těším.

    U Buffala jsem nečekal žádnou extra změnu. Mé očekávání se splnily. Na Buffalu se mi vždy líbilo jen jejich logo, nic víc.

    Bude v budoucnu pokračování hokejového milionáře? Tato série mně tu trochu chybí 🙁

  2. Jako výkony, které předváděli na jaře byly hodně nadprůměrné. Bohužel jim to celou sezonu kazilo to, že prakticky neměli brankáře. Chytali tam borci co se nehodí ani na AHL. Kdyby navázali na formu z konce sezony, tak můžou pomýšlet na playoff, ale je zde spousta problémů – je Comrie jednička? Neměl Thompson jen štěstí? Tým je nezkušený a v případě zranění nemá adekvátní nahrady, GM byl celkem pasivní. Myslím si, že zase udělají nějakou dobrou šňůru, ale na playoff to fakt není. Sice pain pro fanoušky, ale na draftu se očekává opravdu velká kvalita v top 10. Poslední šanci přesvědčit mají letos Mittelstadt, Ollofsson či Bryson. Největší výkonnostní posun snad předvede Cozens. Další sezónu už by to ale chtělo začít zbrojit jako Ottawa či Detroit.

  3. Ahoj podle mě Buffalu ani týmový duch už nepomůže. V dobách kdy za ně hráli Hašek, Derek Plante, Alex Mogylnyj nebo Šatan to dotáhli tušim jednou do finále. Jestli někdy vyhrajou pohár tak se nechám přeoperovat 🤣🤣🤣

  4. náhodou, můj kámoš je též věrným fanouškem Buffala.., tak ten podtitulek je nesprávný.. že je jediný ve střední Evropě 😀

  5. Na Sabres se těšim, ten fin v bráně možná už letos překvapí. Chce to beka, obrana je asi pohřbí, ale jestli příští rok něco uloví na draftu či chytře vytradují, tak tady to smrdí dynastií… Budu optimista, těsně pod play off možná i těsně v.

  6. Po tradu Eichela jsem jim prorokoval celkových 15 let bez PO a stále si za tím stojím. Prospekty mají parádní, ale časem je pod smlouvu všechny nenacpou, navíc by vedle nich měli stavět víc zkušených veteránů a lídrů (to by se ale mohlo změnit s Kanem přespříští sezonu). Hloubka obrany je naprosto tragická. Dahlin už ukázal svůj potenciál, tedy že je to velmi slušný obránce, ale jednička draftu rozhodně ne a k nejlepším obráncům ligy se nikdy řadit nebude. Power je zase jednička jednoho z nejslabších draftů poslední doby, svoje kvality ale má a lepší než Dahlin nejspíš bude. PS: Vyplacení smlouvy Skinnera za dva roky by bylo veeeelmi nevýhodné, protože by se pořád velká část jeho platu počítala do plat. stropu ještě hodně dlouhou dobu (doporučuji nastudovat pravidla vyplácení smluv). Tady zkrátka budou trpět a to hodně moc. Budou se díky němu chtě nechtě muset zbavovat nadějných prospektů nebo ho zkusit udat a nechat si část jeho platu. I v takovém případě to ale pořád bude velké trápení.

  7. Skinner za 9 mil.je extrém 😀 hviezdiaci mladici aj tak pri ich raste z Buffala utečú a rebuild bude pokracovat dalsich 10 rokov…

  8. Kdyby sabres hráli na západě tak se do playoff podívají. Myslím že budou první možná druhý pod čarou.

  9. Buffalo je môj druhý najobľúbenejší team a verím že táto sezóna bude už lepšia💙💙

Write A Comment