Mastodon
@New York Rangers

VEM ÄR VÄRST? FRIDA KARLSSON, SEBASTIAN SAMUELSSON ELLER EBBA ANDERSSON?



Vinterhjältarna som du aldrig sett dom förr! Vem är snålast? Tar flest selfies? Är bäst på dejt? Och vem är grinigast egentligen? Frida Karlsson, Ebba Andersson och Sebastian Samuelsson pekar ut varandra i en omgång “Vem är värst?”.

Vanligtvis åker Ebba Andersson och Frida Karlsson längdskidor i yppersta världsklass medan Sebastian Samuelsson är en av Sveriges bästa skidskyttar. Vi håller tummarna för alla tre i vinter!

Följ oss på Instagram:
@vitaminwellsverige
@ebbakrisitna
@sebastian_samuelsson
@fridakarlsson

24 Comments

  1. Gillar Ebba, Frida och Sebbe men till dig som ställde frågorna: man "shippar" aldrig två kompisar med varandra! Så är det bara.

  2. Infångade i reklamträsket. Är Vitamin Well nyttigt?

    Vitamin well innehåller ungefär 2 matskedar socker (20 gram kolhydrater) per flaska – som egentligen inte är nyttigt alls, utan skadligt. Flaskorna är generellt sett ganska stora, som bidrar till att göra energidrycken mindre nyttig – eftersom att mängden vätska inte behövs för att få i sig de tillsatta vitaminerna.

  3. Blev det någon middag för Sebbe och Ebba? ;D hade varit kul att veta hur det gick! Jag måste ju säga att dessa 3 är så härliga tillsammans! 😀

  4. Va roligt att se Ebba i en mer normal setting än intervjuer. Hon är så himla mycket mer mänsklig och mjuk. Jag har alltid tyckt att hon är lite robot men här så visar hon så många fina sidor som jag älskar (inte för att hon ska bry sig om vad jag tycker) Men sjukt roligt att se Ebba =) och grattis till alla medaljer och du är ju nr1!

Write A Comment