Mastodon
@Edmonton Oilers

Connor McDavid | Ylivoimainen vai täysin ylivoimainen?



Connor McDavid rikkoi viime viikon lopussa 500 NHL-tehopisteen rajapyykin. Otteluita kyseinen suoritus vaati 369, ja vain kahdeksan pelaajaa on ehtinyt saldoon nopeammin koko liigan historiassa. Studion herrasväki otti käsittelyyn vasta 24-vuotiaan supertähden huiman uran aloituksen, joka on nykyjääkiekossa lähes vertaansa vailla.

Voiko McDavidia lukea kuitenkaan kaikkien aikojen parhaiden pelaajien joukkoon, jos hän ei onnistu voittamaan Stanley Cupia?

Huom! Videossa olevat tilastot ovat päiväykseltään 20.2.2021.

Kaikki NHL-ottelut on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa!
www.viaplay.fi 👈

31 Comments

  1. Gretzkyn aikainen GM ei sitä siirtoa varmasti olisi tehnyt ilman omistajan painostusta. Muut bisnekset teki tappiota ja Losi löi 15milli pätäkkää pöytään. Paljonko nykyrahassa kyseinen summa on?

  2. Draisaitl on aivan liian vähällä huomiolla, onhan siinä myös aivan huikea kaveri. Pelaavat kuitenkin YV:tä, viimeisiä minuutteja yms. yhdessä.

  3. Nuorten mestaruus, world cup, 2x olympiakultaa, maailmanmestaruus, 3x stanley cup, 2 conn smytheä peräkkäin… On tuossa mcjeesuksella vielä urakkaa 😆

  4. Barkovilla paremmat pelikaverit 😆😆😆 Mitä vitun sieniä tää Nieminen syö?

  5. Tälläsiä pelaajia tulee vaa kerran sukupolvessa hullu pelaaja varsinki luistelussa ja kiekonkäsittelyssä ihan ylivertanen

Write A Comment