Mastodon
@Dallas Stars

Výhru nad USA hodnotí Hynek Zohorna



Čeští hokejisté díky gólu Matěje Blümela a čtyřiadvaceti zákrokům Karla Vejmelky porazili na mistrovství světa USA 1:0. Mají tak jistý postup do čtvrtfinále. Jak zápas viděl Hynek Zohorna?

5 Comments

  1. Nejspíš v mým komentáři uvidíte nějakou "zaujatost", jelikož jsem fanoušek Komety, nicméně si myslím, že ta věčná "nenávist" od facebookových expertů je něco podobnýho, co zažil před pár lety Červenka, snažil se hrát, odváděl dobře černou práci ale kdosi pak prohlásil, že nemá v repre co dělat a ovečky se toho chytly. Zohorna podle mě neměl ideální přípravu a divil jsem se, že ho nominovali na MS ale jeho dosavadní výkony bych jako nějakej propadák vůbec nehodnotil… I v kanadským bodování má po dnešku víc bodů než Hertl, Vrána atd.

  2. chlapci hráli jak démoni, škoda že nepadly ty další šance, které jsme měli, ale výkon byl dle mě skvělý jen tak dál❤

  3. MS nesleduju, politika ve sportu – nezájem, neměli jste vyřadit týmy- seru vám na to. Neadekvátní a nekorektní MS. Čau.

  4. Hoši super vyhráli ste nad velmocí hokeje USA to už jako když ste vyhráli zlato. Jen škoda že Rusko nehraje další hokejova velmoc bez Ruska mistrovství není už tolik ono .

Write A Comment