Mastodon
@Nashville Predators

Mikael Granlund uskomaton ilmaveivi MM-kisoissa 2011



Mikael Granlundin ilmaveivi Suomi – Venäjä pelissä MM kisoissa 2011.

24 Comments

  1. Myöhemmin on moni muukin tehnyt ilmaveivimaaleja, mutta tuskin kukaan tällä tavalla täydestä vauhdista, heti harhautuksen jälkeen. Edelleen yksi kaikkien aikojen hienoimmista maaleista.

  2. Ei uskois että tästäki on jo 10 vuotta.. Tää on niin tuoreessa muistissa ja tulee kyllä niin hyvä fiilis joka kerta kun tän näkee 👌

  3. Alkaahan tuo olemaan jo korkea maila, meinaan vaarallisuudeltaan jos tuon saa naamaansa. No joo teknisesti alle hartian jos seisoo pystysuorana, mutta pelaajat kun ovat polvet koukussa etukenossa niin hartiat ovat käytännössä alempana ja siten voi osua puolustuspelaajaa päähän, eikä tuota vastaan voi siten puolustaa ellei halua mailaa naamaansa! Täytyy muistaa että päähän kohdistuneeksi taklaukseksikin lasketaan vaikka taklaus olisi käytännössä vain 1.5m korkeudessa, mutta kun pelaajien päät ovat tosiaan alempana. Sama juttu korkean mailan suhteen, nimenomaan suojata päätä.

  4. Best Michigan goal ever, all things considered. Outsmarting the defender first, then at full speed perform the trick. Most Michigans start from a stationary position behind the net with no opponents nearby.

  5. Whaat onks tästä noin kauan jo😳 muistan tän niin hyvin kun tuli telkkarista vaik olin ihan sairaan pieni

  6. Tää on kyl jotain ihan huikee vieläkin 😃😃😃😃😃😃😃🥰😃😃😃😃😃

  7. Mää syön kaurapuuro vaa ja pillil pirtelö jos leegot tippuu. En mä tartte lelui suuhu enää tän ikäsenä 😃😃😃😃😃😃😘

  8. Nuo venäläis pelaajien ilmeet kertoo kaiken, ei herranenaika tämä oli legendaarista:D

  9. oon 53v ukko ja voin sanoo et tämä oli yksi hienoimpia lätkä kokemuksia

Write A Comment