Mastodon
@Dallas Stars

DLGSKT Special : CLARK OLOFSSON #dialogiskt



I SAMARBETE MED: https://festerix.se/

I SAMARBETE MED: https://www.advokattingvall.se/

I SAMARBETE MED: https://livlinanfamiljehem.se/

Clark Olofsson var bara 19 år när han medverkade i ett inbrott där hans vän sköt ihjäl en polis. Bankrån, mordförsök, gisslantagning och narkotikasmuggling är bara några av de brott som Clark Olofsson suttit inne för.
En stor del av sitt liv har han spenderat i fängelse, som han även rymt från ett flertal gånger. Han har varit Sveriges med eftersökta och jagade person och betecknats som landets farligaste brottsling av polisen.
Inte minst blev han världsberömd efter att bankrånaren Janne Olsson krävt att Clark Olofsson skulle föras in till Kreditbanken på Norrmalmstorg under ett rån och ett gisslandrama.
En händelse som senare gav upphov till det som kommit att kallas Stockholmssyndromet.
Men vem är Clark Oderth Olofsson från Trollhättan egentligen?
Vad drev honom till kriminalitet och uppror mot auktoriteter?
Men framförallt , ångrar han sig idag?
Möt Clark hos Dialogiskt.

Samt Även där poddar finns @acastsweden @spotifysweden

Gillar du det vi gör och vill stötta oss med en summa så swishar du på: 123 438 2750

Glöm inte att prenumerera och tipsa om vår kanal!

Tack för att ni tittar,delar och diskuterar!

Visuals/Redigering:
@frederikrenstrom

34 Comments

  1. Kan inte ni ordna en ordentlig cannabisdebatt?? Hitta några bra personer som kan förspråka förbud vs legalisering & regleringssidan.

  2. Hur kan man gilla en sådan här skrytsam gubbe som gjort allt man inte ska som drabbat många andra oskyldiga

  3. Vilken fascinerande människa, vilken skillnad mot allt annat man hört. Så ärlig mitt i allt 😅

  4. Victor jag vet inte om nån har sagt detta innan men fan va bra du är på att anpassa dig själv till varje individ du intervjuar, du får ut saker ur personerna som ingen annan skulle få. Otroligt skicklig asså! BIG UP

  5. Slarken lägger sanningen 98% som spränger och klipper varandra som flugor alla vet d.muhammedan hahahah real talk. 😂😂😅. Kränkta drängar som klipper familj och närstående smuts.

  6. Vill ha del 2 omgående och clarkan borde göra en egen podd och dra in cash. Vilken legend 🤌

  7. Mycket intressant, fastnade på det han sa att vi svenskar använder nävarna som män och inte fittor. Jag minns när jag växte upp på 90 talet då invandare började använda knivar i slagsmål istället för att ta en fight. Idag är det så feg så man använder vapen till och med bomber. Och jag förstår att man måste spela på samma villkor som andra gör att det inte går att komma med nävar när någon har en pistol lr kniv. Men lösningen måste bli vädligt hårda straff på vapen. Och någonstans att folk som använder vapen är fega as!

  8. noll kritiska frågor där Clark oemotsagd får bre ut sig och mest möts av lite hö hö från den som intervjuar. opportunity missed….

  9. Alltså, har nog aldrig hört något så dumt!!!!!
    JAG FÖRHANDLADE PLITARNAS LÖNER….
    JAG SKÖT EN POLIS OCH HAN TACKADE MIG….
    Vilken man, som är galen psykopat…..

  10. En av dina bästa intervjuer hittills. Vilken jävla karaktär han är Clark. Man kan tycka vad man vill om honom, men ingen kan förneka hur underhållande och brutalt ärlig han är

Write A Comment