Mastodon
@Florida Panthers

Ben Blood 5+20min



Ilveksen tähtihyökkääjä Eemeli Suomi loukkaantui ikävästi Pelicans-välieräottelun avauserässä, kun hän lensi Ben Bloodin taklauksen seurauksena päin laitaa.

Oikeudet: CMORE / Telia

19 Comments

  1. Vitosen ymmärrän, mut tällä linjalla Konna ois pitäny kans laittaa isoista ovista…

  2. homopena ottanu niin montaa jölliä perseeseen että rupee ajatuksen kulku hiljenemään vittu mikä kemmi. 😀

  3. Sama kommentti myös tänne että aika hurjia tilanteita ja minusta osa ihan jäähyn arvoisia

  4. enemmän Suomen oma vika kuin Bloodin, ei Blood tuossa mitään kerkeä tekemään kaveri yhtäkkiä säntää toiseen suuntaan ja lyö liinat kiinni

  5. Ei mitään ollu. Suomi kompuroitti avonaisiin kaunarin nauhoihin ja meni silmälleen. Törkee filmi, kurinpidon tuomio = Eemeli Suomelle määrätään lahjakortti marimekkoon ja hamepäälle 👗

  6. Toivottavasti ei tullut mitään vakavia vammoja. Tilanteessa Suomi vetää kyllä käsittämättömästi jarrut päälle, vaikka koko ajan tuntee Bloodin heti takanaan. Vähemmän yllättäen Bloodilla ei ole mahdollisuuksia reagoida Suomen toimintaan, kun kontakti tapahtuu sekunnin kymmenyksien aikana.

    Tuo Bloodin käsi Suomen selässä on ihan normaalia karvauspelaamista, eikä vahingoittamisyritys. Se ei tee mitään varsinaista työntäkään, vaan Suomi ajautuu huonossa peliasennossa Bloodin syliin.

    Yhteenvetona: Puolustaja painosti hyökkääjää, ja hyökkääjä päätti vetää liinat kiinni. Loukkaantuminen on suoraa seurausta Suomen huonosta pelaamisesta.

    Tuomaristo on varmaan pelissä katsonut ainoastaan tätä kuvakulmaa, jossa kyllä näyttää, että Blood aiheuttaisi tilanteen. Ei jatkotoimenpiteitä, vaikka nimi selässä varmasti painaakin.

  7. 5+20 ihan oikea tuomio,suomi itse kaatuu ennen kontaktia ja blood menossa sitomaan laitaan, blood ei mitenkään kerkee reagoida siihen että suomi kompuroi ja menettää tasapainon ei ole pelikiellon paikka mitenkään.

Write A Comment