Mastodon
@Philadelphia Flyers

Slagsmålet mellan Dick Axelsson och Albin Lorentzon | 12-12-08 | Frölunda – Linköping |



Se rubrik.

25 Comments

  1. ÄNTLIGEN linjedommare som inte går emellan uter låter dom slå sig trött! Skönt att se. NU är det bara dags att sluta ge matchstraff för dessa isdanser.

  2. Underbart vackert att se det höjer tempot på matcherna publiken vaknar allting är perfekt.

  3. Nog för att det är lite löjligt med slagsmål, men jag får ändå en man crush på Dick Axelsson. Stiligt av honom att plocka av sig hjälmen också.

  4. Jävlar vad taggad man blev när det här hände. Gött hetsigt det blev i klacken! Mer sånt här i Elitserien!

  5. mer sånt här!!, tycker att det inte ska bli matchstraff, ge dom 5 minuter som i NHL mycket roligare. tänk att två spelare får kasta handskarna göra upp och inte fara och huga efter varandra i 60 minuter för att dom inte vill kasta handskarna och får matchstraff, låt dom göra upp och få en femma i stället. Eller vad tycker ni 🙂

  6. dom försöker få bort en del i nhl också, men detta ligger kvar i nhl sedan enforcers var med i matchen. Elitserien har vi aldrig haft något i den stilen.
    Tycker elitserien tråkigt nog ska hålla sig till Internationella regler

  7. Även har vi i sverige dålig erfarenhet att vi slår mer när någon ligger ner tyvärr.. I nhl har man vunnit när motståndaren går ner men i elitserien fortsätter man slå:/

  8. Herregud, dom petar ju bara på varandra lite! Lite mer sånt här och man kanske skulle börja titta lite mer på svensk hockey!

  9. Varför kan inte domarna Alltid agera såhär i Elitserien? Det höjer intresset för ligan och precis som nämns så är det Extremt sällan det händer några allvarligare skador. Bra nivå!

Write A Comment