Mastodon
@Chicago Blackhawks

KICK&RUSH – Van harte gegunnerd, City



De titelstrijd eindigt op een anticlimax, met nog twee speeldagen te gaan lijkt Man. City zo goed als zegezeker. Arsenal liet het in een leeglopend Emirates afweten tegen het Zerbiaanse Brighton waarin Moises Caicedo als box-to-box rechtsachter functioneerde. We namen afgelopen weekend ook afscheid van Southampton, dat na 11 seizoenen degradeerde uit de Premier League. Tot groot jolijt van aartsrivaal Portsmouth die hen met plezier het ⅃-teken toeworpen, of dat deed Tackie toch. Bij Chelsea is er al lang geen reden meer tot jolijt en is de zoektocht naar positivisme dit seizoen definitief beëindigd. Naast de komst van Pochettino kopen ze nu ook nog een heleboel citroenen om de negatieve sfeer weg te werken. Afsluiten doen we met enkele wijze woorden van bompa Tim voor de man met de nieuwe tattoo’s, Alejandro Garnacho.

0:00 Intro
0:15 Anticlimactische titelstrijd
17:15 Gundogoals bezorgt overwinning
24:45 Vaarwel Southampton
32:08 Degradatiestrijd
36:18 Chelsea haalt Pochettino (en citroenen)
40:42 De zoektocht van Tottenham
44:14 Man. United houdt hoofd boven water
51:39 Notts County & Championship-update
56:07 FPL
59:52 Outro

8 Comments

  1. Nog voor de aflevering goed en wel begonnen is moet ik ze al disliken. De timer achter Tim komt namelijk een eerste keer in beeld op 0:15. De YouTube video op dat moment staat op 0:09. Op welke klok moeten de echte Premier League fans zich nu gaan baseren? Dit is een tikkende tijdbom!

  2. Zullen veel citroenen moeten kopen 😁
    Wordt ook gezegd van cactussen trouwens.

  3. Leuk dat jullie Notts County behandelden, my favourite team in England 👏🙌

  4. als Luton dit seizoen promoveert, wordt Pelly-Ruddock Mpanzu de eerste speler die met dezelfde club van Non- League naar de Premier League gaat.

Write A Comment