Mastodon
@Boston Bruins

Martin Havlát o omluvenkách z Bostonu. Proč budou chybět hvězdy?



Videa národního týmu ZDE: https://www.hokej.cz/tv/hokejka/category/11

Z Bostonu posílí národní tým před mistrovstvím světa jen Jakub Zbořil, který by měl zasáhnout do sobotního nebo i nedělního utkání. Generální manažer reprezentace Martin Havlát mluvil ve čtvrtek ráno o čerstvých informacích ze zámoří. Proč nepřijedou Pastrňák, Nosek, Lauko nebo Zacha?

14 Comments

  1. Uvydíme no,letos nároďák hlavně kluci z Evropy ale nemusí to být tak špatné ještě se čeká na AHL odkud by mohl dorazit třeba Kulich a je potvrzeno že budou sledovat i druhé kolo play off NHL takže stačí počkat a na mistrovství by se časem mohl dostat Nečas,Gudas,Palát,Kempf kteří by mohli pomoct Českému týmu ve čtvrtfinále a bojích o medaile takže bych zatím nebyl pesimista

  2. Trochu mě to mrzí ale i tak budem mít dost sliný tým 💪💪💪💪🇨🇿🇨🇿🇨🇿🇨🇿

  3. Dřív to bylo jinak(jedno odmítnutí a nazdar)… Kdyby jel pasta a Krejča tak by jel i posranej Zacha ale jelikož oni nejedou tak se Zacha boji neúspěchu tak radši nejede😂😂 hráč dobrej ale charakter vesnickýho psa . po těch všech výmluvách se divím že mu vůbec ještě někdo volá 🙃

  4. Fini ukázali, že to jde vyhrát i s klukama z Evropy. Pasta s Krejčím by byli samozřejmě velká posila, ale ti ostatní až tak ne. Stejně by se půl mistrovství rozkoukávali, protože budou hrát diametrálně odlišnej hokej než celou sezonu v NHL.

  5. Tak Krejčímu se nedivím, on už si svoje odehrál, splnil si své sny a tihle starší hráči už často nejezdí ani Kanadě, USA, Švédsku… Tam to chápu. Pastrňák je zraněný, tady není o čem. Že hrál v NHL? To je v podstatě jeho povinnost, tam jde rozum stranou a jede se i proti zdraví. To samé Nosek. Lauko to už je trochu neschopnost naší manažérské geniality, teda pardón generality. Zbořil je jediný, kdo účastí na MS může jen získat, takže tu byl jako na koni. Zachu komentovat netřeba, stydím se za vedení reprezentace že za někým takhle dolézají, jednal bych s ním stejně jako s hráči co podepsali v Rusku. Jde sice o něco jiného, ale takový člověk do reprezentace jednoduše nepatří a byla by to jen špína na našem štítě, který má zůstat čistý a má být vzorem pro mladé.

Write A Comment