Mastodon
@Anaheim Ducks

PAVOL REGENDA – Zaujímavosti, ktoré si o ňom nevedel



Pavol Regenda. Vynikajúci hokejista, neskutočný srdciar a skromný bojovník. Slovenského hokejového útočníka pred pár rokmi poznal málokto, no svojimi skvelými výkonmi si spravil meno nie len na Slovensku, ale dokonca aj v zámorí. Dnes sa pozrieme na 15 zaujímavostí, ktoré o Paľovi odkryl internet.

Účinkovali:
Ján: https://www.instagram.com/janyshanys/​

Sleduj Fortunu na Instagrame: https://www.instagram.com/fortuna_sk/​
Sleduj Fortunu na Facebooku: https://www.facebook.com/ifortuna.sk/

#PavolRegenda

8 Comments

  1. ahoj ja viem aj kde biva jeho dedo s videl som aj regendu chodil tam dakedy dos casto ale teraz us nechodi lebo je prec

  2. A po zápase, kedy si pripísal tuším 2 body, ho tréner nechal na tribúne. Lebo vraj 22-ročný chalan, ktorý dostáva nejakých 10 minút, potrebuje oddych. A zrazu mal "oddych" znovu. Začínajú sa k nemu správať, ako kedysi k Pavlovi Demitrovi v Ottawe. Regendu je očividne škoda v Anaheime na čele s idiotom akým je Eakins. Snáď si ho vezme čo najskôr normálny klub, ktorý mu dá naozajstný priestor. Ešte že Eakins nedáva "oddychovať" tým ostatným hviezdičkám, ktoré zatiaľ neukázali na ľade doslova nič.

  3. Škoda že mu nedávajú viac priestoru ,ale ako sám povedal sú tam oveľa drahši hrači ktorý musia hrať.Držim mu palce a prajem veľa úspechov bez zranení .

Write A Comment