Mastodon
@Carolina Hurricanes

NUORIA muttei RÄKÄNOKKIA – Red Bull Läpimurto – Jakso 4



► Kauden neljännessä jaksossa perehdytään henkiseen valmennukseen ja siihen millainen merkitys sillä on urheilijoiden suoriutumiseen. Asiasta kertovat Jukurien päävalmentaja Pekka Kangasalusta, Jukurit-hyökkääjä Kristian Tanus ja mikkeliläisjoukkueen henkinen valmentaja Eeva Kettunen.

Henkisen valmennuksen lisäksi jaksossa puhutaan myös nuorten pelaajien paineista. Jakson lopussa nostetaan esille kuukauden onnistujat Telian liigaselostaja Jani Alkion johdolla ja julkaistaan syyskuun Läpimurto-pelaaja.

Jakson kertojana on Toni Saukkola.

Katso kauden ensimmäinen jakso: https://youtu.be/hNmMYjc9rpI
Tilaa tämä kanava: http://bit.ly/TilaaTeliaLovesLiiga
Tilaa liiga ja Telia TV: http://bit.ly/TeliaTVLiiga

Red Bull Läpimurto -sarjassa pääsemme Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle ja saamme nähdä kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana. Tämän kauden aikana seurataan pelaajia ympäri koko liigan, mutta ennen kaikkea seuraavia: Anttoni Honka – JYP, Joonas Oden – KooKoo, Kristian Tanus – Jukurit, Justus Annunen – Kärpät, Aku Räty – Kärpät, Patrik Puistola – Tappara.

Facebook: https://www.facebook.com/telialovesliiga
Instagram: https://www.instagram.com/telia_loves_liiga
Twitter: https://twitter.com/teliafinland

23 Comments

  1. Lundell läpimurtopelaaja? Aa. Räty tehnyt saman verran pisteitä 4 otteluun. Ja sillä siis on 2+2 eikä 2+1 nii kuin tuossa grafiikoissa nähtiin. Muutenkin kaveri on 16v

Write A Comment