Mastodon
@Florida Panthers

Ole Einar Bjørndalen mest imponerende løp noensinne!!!



Vm Khanty-Mansijsk 2003 Fellesstart

36 Comments

  1. Jeg gruer meg til den dagen Ole Einar gir seg. Ikke det at vi kommer til å mangle gode løpere, for det gjør vi ikke – se bare på Emil. Men det blir litt rart å se skiskyting uten Bjørndalen 🙂

  2. @pallelarsen69 Misunnelige fordi dere dansker hverken kan gå på ski eller skyte? En olympisk gren der SAMTLIGE kontinenter har vært representert. Jeg ser Kina, USA og Frankrike hevde seg hver gang, men har enda tilgode å se en danske.

  3. @pallelarsen69 Som ingen kender? HAhaHahah…. skiskyting/sprint er de mest populære sportene i europa!!!! Land som Usa, Canada og Kina prøver å komme seg inn i gamet også! Så og si at dette er en sport som ingen kjenner til er jo bare drøyt retarded å si!!! Hahahaha….

  4. Kva er egentlig Danmark god i ? Danmark er ein middelmådig fotballnasjon, men eller suge dokke i alt. Norge derimot, er klart best i skisport, og godt representert i eit stort mangfald av internasjonale sportar.

  5. Siste skytinga der er helt rå, faen som vinden står i kroppen på han, men skudda tvinges inn:) Legende så definitivt.

  6. Tidenes aller største prestasjon i skiskyting! Alle med et snev av ppeiling på hvordan en cal 22 er i vind vet dette! Å hvis man da attpåtil legger inn skigåing i det å, helt sinnsyk prestasjon!

  7. A legend and a gentlemen.
    He's still going strong and has more records to break.
    He also inspires the younger ones like Svendsen and the entire Norwegian team.
    Ole Einar – You are a son of Norway. 🙂

  8. Tusen takk for de fantastiske sportsøyeblikkene du har gitt det norske folk, Ole Einar Bjørndalen! Du er en stor idrettsmann!

  9. Hadde vært interessant å se banen til skuddene i sakte film. Er jo så mye vind at man nærmest må skyte på blinken ved siden av for å treffe.

    Takk for en enestående karriere, OEB. Tidenes beste norske idrettsutøver.

  10. It's weird looking back now and seeing the mass starts begin 3 rows of ten and classic. It made complete sense to change it, given the rest of the track width and group formation.

  11. "Der har det vært mye rart, Carlsen. Jeg har sett deg på vei hjem og alt mulig" – Kjell Kristian Rike!

Write A Comment