Mastodon
@Nashville Predators

Kevin Lankinen on muuri, Patrik Laine aloitti vaisusti



TILAA TÄMÄ KANAVA https://www.youtube.com/channel/UCpkwbq3j68BRbrL4P4ZZJsg
TILAA MUN TALK SHOW https://www.youtube.com/channel/UCn1nXgSQsYilvSerI04UCAg
INSTAGRAM: @linnanahde
SNAPCHAT: @linnanahde

35 Comments

  1. on se varmaan vaikee pelaa uudessa joukkueessa oikeessa pelissä ekaa kertaa 2 viikkoon. vähän kun columbuksen linjat saadaan viä hiottua ja totuteltua niin eiköhän paremmin mee.

  2. Mitä mieltä NHL alkukauden useista ottelusiirroista? Uskotko että kausi saadaan ajallaan päätökseen?

  3. En jaksa uskoa, että Donskoi rikkoo tällä kaudella 40 pisteen rajan, kun pelejä on runkosarjassa vain 56 peliä, vaikka aloittanut hienosti kauden!
    Janne Kuokkasen nimen olisi voinut mainita on pelannut hienosti devilssissä.

  4. Flyers ihan järjetön vankkuri.. mega syvä line up varsinki ku Patrick ja Lindblom palas kokoonpanoon. Ja Hart korjaa perinteisesti heikon molkepelin.. top3 joukkoe

  5. Pate ei ole pelannut kuin vain 2 peliä NHL:ssa n. 8 kuukauteen. Noissa kahdessa pelissä tehot 2+1. Nyt on uusi joukkue, uusi kaupunki, uudet joukkuekaverit, kaikki on uutta hänelle, pelitavasta lähtien, siirohässäkkä paperisotineen yms. Lisäksi Patella on loukkaantuminen alla. Kyllä Pate taas alkaa maaleja tekemään, kunhan saa vaan pelejä alle. Ei hänen maalintekotaitonsa ole mihinkään kadonnut. Patelle menestystä uudessa joukkueessa!

  6. Katsoitko peliä itse ollenkaan vai menitkö tällä kertaa ihan iltapulun otsikolla? Laine oli hyvä. Se että ei tee maalia tai pääse maalipaikoille ei meinaa sitä että olisi ollut vaisu. Ketjukaverit missaili Laineen järkkäämät tontit ja eivät oikeastaan luoneet Patelle mitään. Eiköhä ens pelissä kilahda.

  7. pakko sanoa tuosta Columbuksesta, että joukkueena on itseasiassa aika hyvä ja jopa Winnipegiä parempi mutta joukkueen peli ei perustu hyökkäykseen vaan loistavaan puolustukseen ja maalivahtipeliin, jotka ovat todella korkealla tasolla.

  8. On niin pieniin lohkoihin pantu joukkueet ja paljon back-to-back-pelejä. Nyt on nähty selkeitä tappioita ekassa kohtaamisessa mutta toinen peli onkin voitettu. Ennustan runkosarjan lopulle ennätyksellisen määrän tasapelejä. Ja useamman lohkon jumbot jäävät tylysti jyrän alle, johtuen pikkulohkoista ja paremmat oppivat pelaamaan näitä vastaan. Toki ylläreitäkin on tiedossa jos ennakkosuosikit tulevat takki auki mutta näitähän sattuu joskus.

  9. Kaikki Capsin pelit kattonuna ni voin kertoo että ei oo Ovie kyllä viel heränny tähän kauteen. Ihan unessa, ei oikee paloo näy maalinteossa, eikä kyllä missää muussakaan mikä liittyy pelaamiseen.

  10. Kapaselle isot plussat kauden alotuksesta. Alotti nelosketjussa ja sieltä sitten ylöspäin ketjuissa. Nyt on se tilanne että tulosta pitää tulla, mutta ottaen huomioon että esim herra venäjänherra Malkin on ollut vieressä melko sysipaska, niin nostaa entisestään Kapasen suoritusta👍

  11. aki ei mene donskoilla heittämällä yli 40 pistettä aki otitko huomioon että runkosarjassa pelataan vain 56 ottelua 26 ottelua vähemmän kun normaalistoäi ps.tottakai kausi on lyhyenpi kun kausi alko coronan takia niin myöhään t.mekke79!!!)

  12. Noilla sun pistejutuista sen verran et tällä kaudella pelataan 56 peliä runkosarjassa ja se tais nyt pikkasen unohtua…..

  13. Miks ottawaa pitää aina mollata, moni ei taida ymmärtää että sentorsilla nuori joukkue ja paljo pelaajia jotka pelaa perjattessa ensimäistä nhl kautta, siellä uusi tuleminen tulossa, antakaa aikaa, ottawan tää kausi ei todellakaan Aki ole vielä ohi 😉

Write A Comment