Mastodon
@Boston Bruins

(Ne)vyhození Jalonena, Síň slávy, Jaškin v nároďáku + JIŘÍ KOREIS | Bomby k tyči



💣💥 CELÁ EPIZODA KE ZHLÉDNUTÍ NA 👉 https://herohero.co/bombyktyci 💥💣

🔥 Bonusový obsah na HeroHero.co: https://herohero.co/bombyktyci

🎧 Všechny díly našeho podcastu si můžete poslechnout na:

podbean: https://bktpodcast.podbean.com/
Spotify: https://spoti.fi/3iGBQqO
Apple podcasts: https://apple.co/34zs6JQ

📲 Sleduje nás i na sítích:

Twitter. https://twitter.com/bombyktyci
Instagram: https://www.instagram.com/bombyktyci
Facebook: https://www.facebook.com/bombyktyci

8 Comments

  1. ​Tahle hovadina s ruskem už je za hranou. Kdy se zakazovalo jezdit američanum na turnaje?!! A to fakt Rusáky nemusím, ale jakou to má váhu když na MS není Rusko. Směšný už

  2. Už mi přijdete jak blázni s tím Jaškinem Tvl a těma sračkama kolem války a sportu ..🤦‍♂️ my si tak můžeme vybírat koho do repre hokejista jako je Jaškin tam proste má být nazdar vole….

  3. Had byl vždycky bezcharakterní křívák, to už se nezmění. Smutné je, že se bývalí hráči ve VV chovají ve stejném duchu. Ale když Kuba zmiňoval, že má mandát jenom na dva roky, tak si myslím, že tam bude i po těch dvou letech sedět na svazu, bohužel.

  4. Jméno Koreis si z hokeje 80' let pamatuju líp než potom jeho druhého nositele :))). To měl ještě člověk jistotu, že když si někoho spojil s jedním týmem, bude tam i za 5-10 let. Koreis, Baďouček, Setíkovský, Razým… to byla Plzeň.

  5. už bych se na ty komentáře proti klukům hrajícím v Rusku vysral. začínáte Haškovatět a to není cool. zůstaňte u hokeje a vyserte se na politiku.

  6. Co radite Lojzovi co ma rikat ??? 😅 …. hoši, aby jste se nestydeli za tyhle reci za par let, az zmoudrite. Hokej neni politika, je to sport a bez ruskych hracu je to cele o nicem .

Write A Comment