Mastodon
@Boston Bruins

MS 2010 Mannheim CZE – CAN: Faul na Tomáše Vokouna + závěrečná bitka



Faul kanaďanů na Tomáše Vokouna a následný gól, který neměl platit! + závěrečná bitka:)

www.nonstoppc.cz – Nonstop PC servis Praha a okolí – nejlevnější nonstop PC servis v Praze – ceny od 300Kč/h

30 Comments

  1. To je sice dobré, pogratulovat spoluhráči ke golu, ale Perry je tak namachrovanej, že si neuvědomil, nebo si nechtěl uvědomit, že gol neměl platit??? Kanada bohužel naprosto sere na fair play.
    Jako všichni se stěžujou na Rusy, že odešli při znění hymny, to bylo jednou, a tohle vidíme v podání kanady už přes desetiletí. Jako, faulovat a dát gol, to může jen Kanada…
    Vzpomeňte si i na dvacítku kanady, ta hraje stejně.
    Pravidla fair play? Polibte si prdel, jsme Kanada, jsme kolébka hokeje, a proto si budeme hrát jak se nám zachce… Horší tým jsem neviděl, i Američani jsou poctivější

  2. Myslí si o sobě Bůh ví co, jak jsou nejlepší, a přitom nedají dohromady pravidla. Oni klidně puk do branky hodí rukou, nebo kopnou bruslí, sudí jim to uzná.
    s anti fair Kanady se setkali Slováci (2004), Češi (tady), Rusové (MSJ 2012)…
    Nejlepší tým umí prohrávat, prohrávat se ctí, hrát fér… Když prohrávají, tak klidně dají pěstí do zubů a nic… Dělají cokoliv, jen aby vyhráli.
    To jako se nemůžou smířit, že už nejsou jediní, nejsou neporaženi??? Mno…. Nebo jsou tak naučeni??

  3. Jak ten kanaďan pri konci za bránou ešte nabúral do Čecha, čistá arogancia, Kanada nikdy nevedela prehrávať.

  4. s akym vyberom prisli na ms 2021 , radsej nech ani nechodia, radsej mohol prist vyber australie

  5. Nevěřim že rozhodčí nebyli podmázlý. Vždy když vidim ty starší videa tak tam nepískaj fauly který sou tak kurevsky jasný a dneska by se trestal hned. Tolik neodpískanejch faulů v tomhle zápase, kdybych tamhrál já tak se po tomhle na to vyseru a řeknu že ms je joke. Na střední telocvikář tehdy pískal 10x líp a to byl sám.

  6. Haha, už 11 let čehúnům nestačí štěstí&klika&náhoda ani na přejití1/4 finále.
    Když se hraje nový systém, doštěstíčkovat se moc daleko (naštěstí) nedá. Alespoň jsou finále a semifinále již dekádu koukatelná a hlavně… – BEZ ČEHÚNů.👍

  7. jenom kanadani se takto chovaji…zadny jiny tym…proto je nesnasim kdyz prijde na hokej…FUCK YOU CANADIAN HOCKEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. Kanaďani se nikdy neuměli chovat. neumí příjmout že je někdo lepší a raději se uchýlí k hrubosti.

  9. Kanadani jsou zákeřný z***i a vždy byli, nemám je rád a nepřejí jim…

  10. Typicke kanadske hovada… mozu byt hviezdy ake chcu, ale spravanim su ako obycajni primitivi… nebolo to prvykrat, ked rozhodca piska pre nich… kto si pamata rok 2004 a faul na Lasaka, po ktorom padol rozhodujuci gol. A to piskal American – to bola pekna hanba. A Perry na Vokouna – Perry bol znamy hajzlik, Burns a podobni kanadski gadzovia. Nikdy som nefandil Kanade… Radsej Fini, Svedi. A prehrat a prehravat sa ma so ctou a toto Kanada nikdy nevedela a ani nevie prehravat. Vtedy hraju velmi zakerne, za hranicou moznosti aj za cenu zranenia hraca. V roku 2012 sa im to nevyplatilo pretoze dalsi primitiv Getzlaf fauloval hnusne kolenom Juraja Mikusa, ale vyhrali sme !!!

  11. Disciplinární tresty-tohle může říct jen někdo kdo dlouho seděl za počítačem😂😂😂 bych ho vyřadil z komentování hned.

Write A Comment