Mastodon
@Boston Bruins

YASIN PT.1, #139, “No smoke without fire!” [SUBTITLES AVAILABLE] #dialogiskt



📲VERAS BRYGGERI: https://instagram.com/veras_bryggeri?igshid=YmMyMTA2M2Y=

I SAMARBETE MED: http://www.kejsar.se

Yasin Mahamoud, känd som Yasin Byn, YasinTheDon (eller bara Yasin), är en av vår tids största rappare och anses vara bland de mest talangfulla låtskrivare vi har idag. Artistnamnet Yasin Byn anspelar på Yasins bakgrund i Rinkeby, som i folkmun kallas för Byn.
Yasins hiphopkarriär började när han tillsammans med sina barndomsvänner började spela in videor när de rappade, något som ledde till att han var med och grundade hiphopkollektivet Byn Block Entertainment.2016 övergick BBE, som endast innefattat artister från Rinkeby, i ett bredare samarbete över hela Järva, i form av det nya hiphopkollektivet Ghetto Superstars.
Resten är svensk hip hop historia.
Det här är hans berättelse.

Gillar du det vi gör och vill stötta oss med en summa så swishar du på: 1234382750

Glöm inte att prenumerera och tipsa om vår kanal!
Tack för att ni tittar,delar och diskuterar!

Följ oss på INSTAGRAM!

https://www.instagram.com/dialogiskt/
https://www.instagram.com/the1victorious/

Gäst: https://instagram.com/twogunkid163?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Visuals & Edit:
https://www.instagram.com/frederikrenstrom

Subtitles:
https://instagram.com/199cero?igshid=YmMyMTA2M2Y=

38 Comments

  1. "det e svårt att få jobb med sån här brytning" mannen ni lägger bokstavligen på brytning självmant, finns helsvenskar som pratar likadant och det e bara runt i sthlm, eventuellt i gbg som ni pratar så löjligt och ändrar ordning i meningsuppbyggnaden. invandrare nere i skåne pratar med en helt annan brytning och vanligtvis ändrar dom inte plats på orden så som ni gör i mellansverige, det går att träna bort brytning, kanske svårare för vissa men det går definitivt lol

  2. Enkelt att skylla på rapmusiken och kräva censur av den, istället för att göra något åt det samhälle som skapar texterna! Människor har i alla tider uttryckt sina upplevelser och erfarenheter genom konst. Rapmusik är en av dessa konstformer. På 80-talet var det hårdrocken som var djävulens påfund som ungdomarna skulle skyddas ifrån.

  3. Han snackar som att han enbart är en ”rappare” men i själva verket har han blod på sina händer och många personers liv på sitt samvete

  4. Jag verkligen älskade Yasin förr. Jag lyssnade på hans låtar om och om igen. Men efter att ha läst alla FUP så vägrar jag lyssna på han. Av en slump hörde jag hans nya singel. Men kommer tillbaka till allt han sagt och gjort i rätten, alla sms han skickat. Vad han gjorde emot hans konkurrent. Nej en vidrig människa som jag verkligen inte tycker förtjänar en plattform som denna. En riktigt råtta. Så sjukt att han lurade Nils med vetskap vad som kunde hända samtidigt som hans fru precis blivit gravid. Han snackar om att familjen är allt. Men ändå väljer han att vara med på det som hände Nils. Att han inte skäms. Sen kommer han ut efter de straffet och släpper en låt med Haval. Alltså kille borde växa upp och tänka på hans dotter. En dag kommer hon få höra hans låtar, få reda på vad han valde att göra istället för att ta hand om hans gravida tjej. Nej fy vilken falsk och respektös människa.

  5. Tjabbon har inget vettigt innehåll man ser Bara ngn som försöker vara ngn annan plus musiken e skit som fan. Kefft sverige vilka ni väljer ge ljus.

  6. Jag är en rysk vanlig man från förorten som lever vanligt liv, tycker att han är väldigt skyst människa som jag skulle känna mig väldigt bra med ,han är äkta och intressant man. Så hoppas att du mår bra och alla dina kära och nära i din omgivning mår bra. Peace man!!!

  7. Det är inte sant att du ska ha brytning i det svenska språket för att du har en invandrarbakgrund 😒

Write A Comment