Mastodon
@Carolina Hurricanes

Teuvo Teräväinen #86 – “The Next Future Hockeystar Of Finland” // Blackhawks Prospect [HD]



Paina LIKE, KOMMENTOI & SUBSCRIBE
Press LIKE, COMMENT & SUBSCIBE =)
Follow me on twitter: https://twitter.com/M4tezkin

Päätin tässä tylsyydessä tekaista videon yhdestä lempipelaajistani SM-liigassa, Teuvo Teräväinen. Teukka on tulevaisuuden suuri NHL-nimi, ehkä seuraava Teemu Selänne. Hänellä on hyvä laukaus ja pelinlukukyky.
Teräväinen on Chicago Blackhawksin ensimmäisen kierroksen varaus viime kesältä, 2012. Hänen vahvuutensa ovat kiekonhallinta, pelinäkemys ja luovuus ja hänen heikkouksiinsa kuuluu fyysisyyden puute ja kokemattomuus. Teräväinen pelasi viime kaudella loistavan tulokaskauden ja hänet valittiin liigan parhaaksi tulokkaaksi. Tällä kaudella Teräväisellä oli vaikeuksia alkukaudella, mutta on kevättä myöten syttynyt liekkeihin ja on ratkaissut tärkeitä pelejä sarjakärki Helsingin Jokereille.

Tammikuussa 2012 NHL:n kykyjenetsijäpalvelu listasi Teräväisen Euroopassa pelaavien kenttäpelaajien rankingissa 7. sijalle NHL:n varaustilaisuuteen 2012. Huhtikuussa hän nousi rankingissa sijalle 2. Teräväisen edellä oli vain ruotsalainen Filip Forsberg. Teräväinen varattiin NHL:n vuoden 2012 varaustilaisuudessa Chicago Blackhawksiin ensimmäisellä kierroksella varausnumerolla 18.
Teräväinen pelasi alle 20-vuotiaiden MM-kilpailuissa vuonna 2013, jolloin hän oli tehoilla 5+6=11 Suomen kolmanneksi paras pistemies.

12 Comments

  1. Teuvo on lahjakas ja järkevä pelaaja. Toisin kuin esim. Jarkko Ruutu tai Markus Nordlund.

  2. Tää jäbä on hyvin selvinny mediahypetyksestä. Granlundilla kauheat paineet sen takia, ja hirvee hype päällä.

  3. My problem is Jimmy Howard, I hate the dead things but hes a good goalie. I hope hes tough. A lot of teams get physical and lay some hits on Hawks players. Hopefully he can dish a hit too! I'm excited about this kid, think he makes AHL next year with the Ice Hogs. Hope he learns English fast.

    Any other Finnish players entering the draft this year worth noting?

Write A Comment