Mastodon
@Boston Bruins

HIFK – Kärpät rankkarikisa



Maalintekijät:
HIFK #64 Mikael Granlund
HIFK #11 Markus Granlund
Kärpät #72 Joonas Donskoi
HIFK #44 Kim Hirschovits

49 Comments

  1. Kyl lämmittää sydäntä, kun Kimi ujuttaa kiekon reppuun. Vituttaa toisaalta taas meidän fanien reaktio; "?!??!" ja hiljaisuuden ja ihmettelyn lisäksi kehtaavat jotkut kusipäät vielä buuata Kimille. Eniweis, nätit maalit MGx2 + KH44 = <3

  2. nohnoh, näähän on niitä mielipideasioita ja niistähän ei voi kun kiistellä mutta urheilu ei ole mitään tilastotiedettä kuten joidenkin selostajien tyylistä (tämän) vois päätellä. kyllä tääkin vähän ehkä kuintekin tunnetta kaipais vai?

  3. paha sanoa mitään enää, en oo ite seurannu jääkiekkoo, tai muutakaan urheilua televisiosta aikoihin paitti juuri nää arvokisat ja mestarien liigan pelit.

  4. 0:32 Granlund ei vienyt Hostikkaa kahville ja 3:01-307 Hirschovits ei laukonut vaan se harhautti.

  5. me otetaan ne kiekot ja tehdään ne maalit me tehdään se kaikki kosska hlutaan voitta ifk ifk voitta whu voittaa whu ifk ifk voitta whu voitta whu

  6. En tajuu teitä jotka tulee haukkuu toista joukkuetta, huomaa että pojjat on JokeriFaneja miltä teistä tuntuis jos tulisin huutaa että teijjän kannattama joukkue on paska?

  7. Mitä sä hyödyt tuosta? ota huomioon: Suomi on kuulunut Ruotsiin, Suomessa asuu paljon Suomen-Ruotsalaisia, Ruotsi Naapuri maa. Ja ruotsi on pakollinen!

Write A Comment