Mastodon
@Edmonton Oilers

Jesse Puljujärvi ulosajo



Jesse pyysi anteeksi

19 Comments

  1. Olipa kyllä pehmone. Puljulta typerä hakee taklausta tossa ja toinen yrittää väistää ja satuttaa ittensä vaa pahemmin siinä

  2. Hyi vittu, millä kiinan luurilla tää on kuvattu? Hommaahan kunnon iphone että saisit edes laadukkaan screenrecordin kopioitua youtubeesi.

  3. Eipä ollu kummonen. Tulin kattomaan kun IFK:n pelaaja itkee täydellisestä kunnioituksen puutteesta. Toinen väisti ja vähä kolahti, eipä voi Jehveliä syyttää.

  4. Ihan selvästi yritti vahingoittaa vastustajaa👎👎 jännä että Liigan tissiposket eivät uskalla näille "tähdille" antaa mitään pelikieltoja

  5. Oli taklaus minkälainen tahansa niin aina on kaksi puolta ne jotka sanovat että ihan typerää ja ne joiden mielestä se on vaan lätkää ja tollasia sattuu.

    Se on totuus että Kurinpito teki taas väärin

  6. Tilanne 1-6 peliaikaa reilu 2 minuuttia. Turhautumista nähtävissä näissä molemmissa tilanteissa, jotka pelin aikana johtivat ulosajoon. Ei pulju tuota hakemalla hae, mutta olisi voinu jättää tekemättä. Ihmettelen kyllä, että ei pelikieltoa tälläsestä tule? Otetaanpa toisin päin jos esim. Karjalainen olisi vetänyt puljua samalla tavalla? Eipä ihan mene tuomiot niinkun pitäisi. Oma mielipide on, että Karviselle 5 ottelua ja Puljulle pitäisi ainakin se 2-3 ottelua tulla. Näihin polvitaklauksiin kuitenkin monesti kausi loppunu.

  7. On se saatana ku näitä Puljujärviä ja Lundelleja suojellaan. Ilman kunnon tasapuolisia rangaistuksia noi "supertähdet" saa tehä kentällä iha mitä haluaa. Liigan kurinpito on aivan helvetin iso vitsi.

  8. toivottavasti joku ajaa tuon jesse polvijärven pakettii ihan kunnolla.. tuo on kyl kaverin perus taklaus. ei ensimmäinen eikä viimeinen

  9. Kahtokee tota Lyytisen oikeeta jalkaa?! Ihan hyvin luistaa jään pinnassa osuman jälkeen, mutta tais jätkän pääkopassa syttyä ja aatteli että "otetaas Puljulle ulosajo" ja vips oikea jalka "pettää" (nostaa sen tarkoituksella) Puljuvihaajat vauhdissa, ja en kannata itse kumpaakaan joukkuetta.

Write A Comment