Mastodon
@Dallas Stars

Oscar Lindberg hit on Konstantin Komarek


36 Comments

  1. Nästa gång håller han upp huvudet.
    Juniormisstag!
    Jag gissar att Klyftigt håller på Luleå?

  2. Smart lägga in en tackling på huvudet på en som är fokuserad på något helt annat.
    Kunde ha slutat riktigt illa det där. Hoppas det är Lindberg som får en sån där nästa gång så han kanske tänker sig för i fortsättningen, innan han förstör karriären för någon.

  3. Problemet med tacklingen är ju att han kommer från "bilnd side" och att tacklingen tar i huvudet. Det var nog inte avsiktligt men ändå korrekt utdömt straff…

    Tacklingen på Styrman i 5:e semi finalen däremot var helt korrekt. Där måste Styrman se upp

  4. Konstantin "svampplockaren" Komarek. Sluta leta svamp och håll upp huvudet. Om det skulle vara tillåtet att tackla i Elitserien skulle det bli mindre skador – för då håller man upp huvudet!

  5. Klockren tackling…….men nu för tiden är det utv om motståndaren gör sig illa……dock olyckligt att spelarna gör sig illa även vid korrekta tacklingar. Som redan nämnts om folk tittade upp lite mer och tar en tackling istället för som i vissa fall vända ryggen mot så skulle folk göra sig mindre illa vid tacklingar.

  6. @Kakkenn ….har du läst mitt inlägg???? har jag sagt att alla är perfekta och aldrig gör misstag???? men som jag sa tidigare,,,idag GENERELLT så åker spelare och tittar för mycket på puck även som tacklad spelare har man ett egen ansvar att se mej runt i sin omgivning………men självklart kan man inte se allt….och självklart görs misstag. Har själv spelat men blivit tvungen att sluta pga just för många hjärnskakningar.

  7. @noobandthepro det är väl inte saiks fel att lule spelarna flyger som näsdukar och suger på hockey ?

  8. @noobandthepro nååå.. säg mig, hur många segrar har ni i skellefteå? jävla pajas du skämmer ut dig!

  9. Hur kommer det sig att det är flest lulespelare som får såna tacklingar? Kan det vara så att de inte lärt sig att hålla upp huvudet?

  10. @Lipekajohe Skellefteåspelarna håller upp skallen så det är lugnt lilla du.
    Klagade inte så mycket alls efter tacklingen på Martinnen för några år sedan, oroade oss mest över hur länge han skulle bli borta.

  11. underbar hockeytackling!!! en klockren tackling!!!! konstantin komarek tittade ju ner i backen, inte konstigt att han fick äta..

  12. @Lipekajohe Tror knappast alla skelleftefans som fanns då gått och dött direkt, men 🙂

  13. klockren tackling, less på folk som klagar!! sök på niklas kronwall så får ni se mer klockrena tacklingar!

  14. Fast jag har JÄVLIGT svårt att se hur en armbåge i ansiktet är en laglig tackling? Men så är väl du ett "wannabe AIK" fan också, vilket förklar allt.

  15. nytt konto. jag är ett luleå-fan. och tycker verkligen inte det är något fel på den tackling. du behöver inte tycka allt är fult som händer mot ditt eget lag, du vet…

  16. Prova se tacklingen i slow-motion och se hur tacklingen genomförs så kommer ni se att armbågen inte är inblandad ens. (För er som inte orkar kolla och är enögda, OL´s arm flyger upp EFTER han tacklat)

    Så ja tacklingen är helt regelrätt.

  17. Buuuuuuuuuuuleå publiken låter som vanligt    skriker efter utvisning även om nån faller av ett felskär eller som i det här fallet en hård tackling på en rookie

Write A Comment