Mastodon
@Columbus Blue Jackets

Joonas Odenin taklaus (5+20min)



Tiistai-illan (8.3.2022) Lukko – Ilves kamppailussa Joonas Oden taklaa Ondrej Slovacekia. Slovacek loukkaantui tilanteesta ja Oden lensi suihkuun. Odenille ei tullut pelikieltoa. Ilves voitti kamppailun lopulta 3-4.

Oikeudet: Telia / CMore

20 Comments

  1. Vitun tyhmästi pelattu, ei varmasti koittanut satuttaa. Mut aivan saatanan laiskasti pelaa tos ja lähtee kiekon perään välittämättä ett kohta kolisee.

  2. Kuka taklas ja kenet taklas? Ei kukaan ketään. Kaverit vaa törmäs ku toinen yritti harhauttaa ja toinen yritti ottaa kiekkoa. Tää on suurin ongelma liigassa jos tosta odeni ois vetäny päin ois saanu silti jäähyn jostaki liian kovasta taklauksesta tai jotain. Jos tossa tilanteessa vaa taklais eikä molemmat väistäis mitään pahaa ei taas tapahtuis

  3. Toivotaan nopeaa toipumista, harmillinen vahinko.

    Odenia vuosia seuranneena voi helposti todeta, että kyseessä on vahinko, kyseessä on pelaaja joka ei todellakaan pelaa vahingoittaakseen muita.

    Ja sitten niille rasistisia viestejä Odenille jättäneille; hankkikaa elämä ja sivistys. On aivan uskomatonta, että tuollaista saastaa löytyy vielä. Kasvakaa jo.

  4. Odenille olisi kuulunut pitkä panna sanoo tampereenpellet mitä hyvänsä! Selvä jalkapyyhkäisy. No eiköhän katsojat muista kun tulee Raumalle!

  5. Jälkitilanne ihan helvetin naurettava, kun Lukon apinat tulee tökkii poikittaisella polvillaan olevaa pelaajaa ihan kahteen pekkaan.

  6. Katsokaa nyt hyvät ihmiset kohdasta 1:56 että mitä siinä tapahtuu! Luistimet osuvat yhteen jonka seurauksena Lukon pelaajalla polvi muljahtaa. Törmäys tapahtuu kun Ilveksen pelaaja kaartaa Lukon pelaajan edestä kiekon perään eikä Lukon pelaaja kerkeä väistämään vaan törmää Ilveksen pelaajan luistimeen.

  7. Ei levittäny oden tahallaa oikeeta jalkaansa etee vai?… koittakaas ny vittu herätä ja avata silmät

Write A Comment