Mastodon
@Chicago Blackhawks

FNC 11 | Đani Barbir VS Arkadiusz Maziakowski | ARENA ZAGREB



#fnc11 #fnc #mma #fight #fullfight #barbir #đani #arenazagreb #zagreb #tko

20 Comments

  1. Dobar meč, dobro iskustvo za dalje, bit će to puno bolje. Đani bi trebao pažljivije birat udarce i pazit kod izlaska iz klinča. Da je ovo bio neki jači udarač, mogao ga je lako nokautirat u 2-3 navrata. Go Đani go, imaš potencijal vrhunski, samo radi i ostani normalan.

  2. Katastrofalna izvedba Barbira. Nije ni čudno ako pogledamo tko ga trenira i tko su mu trening partneri. Nevjerovatno je koliko borac brzo može nazadovati.

  3. Barbir trebaš izbaciti kružne udarce jer to nikud ne vodi,jer to je nepotrebno i glupo , okrečeš si leđa i to učestalo radiš i to još u samom početku meča ,malo iskusnijem i boljem protivniku od ovog je to zicer da te brzo završi.Tražiš otvorenu borbu prebrzo , i to dok protivnik još puca od snage ,jer nije isto primit težinu udarca u samom početku meča, kad on ima moč u šakama i može te uspavat ili kasnije kad je polako gubi .Svaki meč je škola , svakog borca moraš dobro izanalizirati da bi lakše neutralizirao njegove bolje strane, i sebi omogučio prednost tamo gdje češ razvijati strategiju da ga što lakše završiš bez štete.Prejednostavno gubiš sigurnu poziciju u stojci u meču i na tom moraš radit.Simpa si lik i siguran sam da imaš puno predispozicija za napredak ali imaš i nedostataka za ispravljanje.Želim ti sve najbolje u ovom kompleksnom sportu gdje um caruje a snaga pobjeđuje.

  4. Ma, daj ljudi o čemu pričamo…i kako Djani da dobije Ilketa?
    Djani, veruj mi da te lože i lažu da možeš da dobiješ Ilketa. Prvi malo ozbiljniji protivnik i borba van Hrvatske ima da izgubi.

  5. Generalno je bio jako dobar i dobro se pokazao, ali ova borba jedna od lošijih definitivno, i spram ove borbe, definitivno mnogo glupo ga porediti sa Ilićem, i ako ga više volim kao borca nego Ilića. Još mora da sazri. 👍

Write A Comment