Mastodon
@Nashville Predators

Eeli Tolvanen 2+1 vs San Jose



SEA 7 – SJ 1
Tolvanen 5+10 in 20gp

15 Comments

  1. Upeeta nähdä, että Tolvasella kulkee!

    Sivuhuomiona: Terve mikä haltuunotto Schultzilta ajassa 1:22! Kova poikittaissyöttö lusikkapuolelle, jonka yhdellä kosketulksella kääntää täydellisen sulavasti sopivalle etäisyydelle kämmenelle ilman että hyökkäys yhtään takkuaa tai hidastuu. Kaunista!

  2. Sieltä se tulee taas. Katsokaa kaikki! Hän postasi sen taas kerran! Eikö hän olekin koko tuben hauskin henkilö? Voi hyvä luoja!
    Voin kuvitella miten istut pimeässä huoneessa, ainonana valonlähteenäsi tietokoneen ruutu. Kikatat kuin pieni tyttö, kun kirjoitat taas kerran kommentin, mihin voit laittaa hienon trollausyrityksesi. Täytät kommenttikentän ja lähetät viestin. Tai ehkä et edes kirjoita kommenttia. Ehkä olet oikeasti niin luuseri, että kopiot tekstin, jolloin vain liität trollailukansiosi helmen viestikenttään ja lähetät sen. Ja me kaikki tiedämme sen teeman. "Liiga on paljon viihdyttävämpää kuin NHL!", eikö vain? Voin kuvitella miten paljon naurat lähettäessäsi viestiä, niin että pudotat sipsusi lattialle, mutta se ei haittaa, koska äitisi käy siivoamassa huoneesi seuraavana päivänä. Niin tosiaan, unohdinko sanoa? Asut äitisi luona. Olet laiska paska ja hän on luultavasti kyllästynyt ainaiseen holhoamiseesi. Niin kyllästynyt aina tekemään kaiken aikuiselle miehelle, joka postaa trollauskmentteja kaiket päivät youtubeen. Äitisi kuvitteli, että sinusta tulisi astronautti tai tiedemies, mutta rupesit työttömäksi rotaksi. trollauskommentteja postaava rotta. Äitisi ei voi edes puhua sinulle, kun ainoa asia mitä osaat sanoa on "liiga on paljon viihdyttävämpää kuin NHL". Olet muuttunut parodiaksi omasta itsestäsi. Ja se on kaikki mitä tulet olemaan. Pieni, surullinen mies pimeässä huonessa postaamassa samaa teemaa päivästä toiseen. Ja se on kaikki mitä tulet olemaan.

  3. Vittu mitä puolustusta San Joselta. Vika maali: "mä pyllistän tässä maalivahdille ja heiluttelen vähän mailaani tossa ton hyökkääjän edessä, jos se vaikka hämääntyis hihihii"

  4. ihme ettei vikaa maalia kans laitettu selostajien puheissa gourden ansioksi. no kanandalaiset on kanadalaisia ja muuallahan ei osata pelata yhtään

Write A Comment