Mastodon
@Carolina Hurricanes

OSA 5: KAAPON KADONNEET HANSKAT | Red Bull Läpimurto



► Jaksossa seurataan Kaapon kadonneiden hanskojen mysteeriä, katsotaan miten Anttoni Hongalla sujuu teoriakoe ja tutustutaan molempien vapaapäivään.
Katso kauden neljäs jakso: http://bit.ly/LapimurtoS01E04
Tilaa tämä kanava: http://bit.ly/TilaaTeliaLovesLiiga

Tilaa liiga ja Telia TV: http://bit.ly/TeliaTVLiiga

Red Bull Läpimurto -sarjassa pääsemme Liigan nuorten läpimurtopelaajien iholle ja saamme nähdä kuinka urheilijat harjoittelevat, viettävät vapaa-aikaa ja kuinka heidän peliesityksensä kehittyvät kauden aikana.

Kauden viidennessä Läpimurto -jaksossa tarkastelemme sarjan pelaajien edesottamuksia ja saamme kuulla Ari Vallinin kalsaritarinan. Lisäksi seuraamme kuinka biljardi taipuu Anttoni Hongalla ja miten hänen teoriakokeensa sujuu.

Jakson kertojana on Ari Vallin.

Uusi jakso joka maanantai!

Facebook: https://www.facebook.com/telialovesliiga
Instagram: https://www.instagram.com/telia_loves_liiga/
Twitter: https://twitter.com/teliafinland

17 Comments

  1. Red Bullin tulo liigaan pelottaa vähän minua Ässäfania, tuo firma on ennekin ostanut talousahdingossa olevia seuroja, ja sitten raiskanneet seuran brändin ja perinteet
    "Red Bull areenalla ensi vuonna 14.9 Porin Red Bull vastaan Rauman Lukko"
    Toivottavasti Suomessa ei vastaavaa käy

  2. EnääN… siis mitä vittua nyt Telia?! Vähän nyt sit valoja taas päälle siellä, jos tämä on se ammattitaito mitä haluatte tuoda firmastanne esiin.
    Tosin Liiga-lähetykset nyt on ollu suurimmaksi osaksi ihan täyttä paskaa, joten ei kauheasti tarvitse ihmetellä, että eihän teillä osata kirjoittaakaan.

  3. Nämä ovat kyllä hyviä, kun kaltaisilleni änärifaneille kiinnostus liigaa kohti tulee lähinnä näiden tulevaisuudenlupauksien kautta. Liigafanit taas seuraavat pelejä vaikka tällaisia projekteja ei olisikaan. Kakkoa olen ajatellut mennä katsomaan kun sattuu kotikaupunkiini, mutta taitaa honkakin olla lipun arvoinen yksilö.

  4. * Hitto, nyt ei hanskaa kyllä yhtään! Arto Lauri Youtube ja se sitten laitetaan tilaukseen, eikö!

  5. Hi all, I only speak English. I openly welcome aboard Kaapo Kakko to the New York Rangers! Unless N.J. Devils take him #1 overall, he will be playing for an Original Six team! He will be joining some other young talented players coming to the Big Apple and playing at MSG for years to come! LET'S GO RANGERS!!!!!!! 🙂

Write A Comment