Mastodon
@Buffalo Sabres

🇺🇸 MERZĻIKINS NETIKS AIZMAINĪTS! | RIPA VĀRTOS



🇺🇸 MERZĻIKINS NETIKS AIZMAINĪTS! | RIPA VĀRTOS

🇱🇻 Vai Bļugeru laidīs vairākumā?
🏒 Girgensonam jauns līgums, bet trauma.
🇨🇦 Astoņi Kanādas hokejisti izvaro meiteni!

Seko mums sociālajos tīklos un uzzini par visiem jaunumiem
un aktuālajiem piedāvājumiem pirmais:
Instagram: https://www.instagram.com/synottiplv
Facebook: https://www.facebook.com/SynotTipLV
TikTok: https://www.tiktok.com/@synottiplatvia
Telegram: https://t.me/synottiplatvia

Esi kopā ar uzvarētājiem!

8 Comments

  1. Elvis šķiet, ka Sporta Studijas intervijā minēja, ka ir runājis ar komandas kapteini un teicis, ka "jaunam scenārijam" nav nekāda sakara ar komandas biedriem… tur vis viņu apmierina.

  2. kā latviešu hokejs ir atguvies? pilnīga amatieru līga LV čempis ir pat jāskrien pie kaimiņiem,lai tikai kcik līgu savāktu! Hokejs ir lielākajā bedrē kāds viņš ir bijis,kas tad nāks pēc Daugaviņa? ja nebūtu vecāku nauda un asv koledžas mēs to hoķa bodi varētu vērt ciet,bet jūs tur stāstat,ka viss esot ok …

  3. Vai jūsuprāt lietuviešu komandas nākamgad spēlēs virslīgā? Gribu īpaši izcelt Pankus un Elektrēnus. Šie divi klubi šosezon ir izteikti punktu donori pārējām Komandām. Kādas izmaiņas komandu sastāva/skaita ziņā jūs saigaidāt nākammajā sezonā.

  4. Kā jūs reaģētu ja pirms kara sākuma Ukrainā jums pateiktu, ka Dinamo tuvākajā laika vairs nebūs. Vai Dinamo izjukšana bija jau nojaušama ņemot vērā pēdējās sezonas, vai tomēr straujās ģeopolitiskās izmaiņas bija galvenāks veicinošais faktors?

  5. Puiši, paldies, par darbu! Tik sīka piezīme … Patriks Ruā ir Islanders treneris (Canadiens viņš bija vārtsargs) … Bet pieļauju, ka pārteicāties.

Write A Comment