Mastodon
@San Jose Sharks

Připomeňte si kariéru Adama Svobody



Adam Svoboda, bývalý reprezentační hokejový brankář, spáchal v úterý sebevraždu. Jedenačtyřicetiletý bývalý gólman naposledy působil jako trenér u pardubického klubu. Jako hráč slavil titul mistrů světa v roce 2005. Brněnský rodák strávil převážnou část své kariéry v domácí extralize, kde oblékal dresy Pardubic, Slavie, Plzně a Hradce Králové. Se Slavií získal mistrovský titul v roce 2008, o pět let později si to zopakoval v dresu Plzně. Připomeňte si jeho kariéru v krátké reportáži. Natáčela se v době, kdy chytal v barvách Mountfieldu HK. Věděli jste, že kromě hokeje miloval i motorky?

48 Comments

  1. Tohle fakt ne ❌❌
    Vždycky v srdci jako brankář a bojovník 💪🏽 na obloze už “jen” jako hvězda ⭐️💛

    Děkujeme za všechna utkání, které jsi odchytal – ať je Ti v tom hokejovém nebi dobře 🇨🇿⭐️

  2. Vím že se to nehodí, ale je celkem zajímavý jak tam říká že má pud sebezáchovy a spáchá sebevraždu…

  3. Jeto hrozný ale aspoň vyhrajte kouká na vás z nebe děkujeme za všechno držím palce abyste vyhráli 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

  4. Každý problém se dá řešit. bohužel zvolil špatnou cestu. Adame byl jsi nejlepší a budeš všem chybět.

  5. Zabil se sám takže nechápu lidi co píšou rip a takové hovna …chtěl se zabít udělal to dobře nezabil nikoho dalšího a nikoho ani neohrozil tskze čistá sebevražda …dobrá práce ADAME !

  6. Nechci nikoho urazit, ale tohle není tragédie, tragédie je, když přijde o život malé dítě nebo tak. Tenhle člověk vydělal za svůj život několik milionů a měl sportovní úspěchy. Spíš je smutné a hloupé, že s takovou karierou a financi to dotáhl k sebevraždě ve 41 letech. Smutné to je, ale nějaká přehnaná lítost není na místě.

  7. Jen škoda že trochu zapoměl že má ještě malého kluka kterej by ho potřeboval ale hold zas řikám do hlavy lidem nevidíme R.I.P.

  8. až na ty hlášky typu "můžu být tím pravým tátou, kterým jsem vždycky chtěl být"…."až to jednou pověsím na hřebík, tak bych se hrozně rád do Austrálie za tetami podíval"…

  9. Brankář byl vynikajíci, ale to co udělal se nedělá.
    Vždy je nějaký řešení.. Ještě k tomu že měl dítě, to je pro mě fakt srabácký.

  10. Ten kdo si sáhne úmyslně na život je pro mě ubožák.Co jeho rodina??na to nemyslel ten blb?Jak se asi mají ted cítit oni?Samozřejmě nevím co měl za problémy,ale nenapadá mě nic proč to musel řešit zrovna takhle.By mě zajímalo jak by tito lidé přežili mezi námi obyčejnými lidmi,co dělaj tří směnný provoz maj hypotéku,děti a spoustu jiných starostí.Kdyby to každý řešil takhle tak jsme vymřeli.

Write A Comment