Mastodon
@Chicago Blackhawks

Zimák awards! Poražený (i vítěz) sezony je Dědek. Jak vypadalo zákulisí cesty ke zlatu?



Neopakovatelná sezona, která by ve sportovní veřejnosti zase mohla odstartovat hokejový fenomén. Nezapomenutelných momentů v čele se zlatým mistrovstvím světa byla celá řada. A tak jsme se je v novém Zimáku spolu s Michalem Mikeskou a Pavlem Ryšavým rozhodli ocenit cenami Zimáku. Kromě toho jsme se Zdeňkem Jandou v premiové části nahlédli do zákulisí, jak se rodil titul mistrů světa.
0:00 Všichni jsme vítězové. Poražený sezony? Dědek, ale i extraliga. Neuměla za celou sezonu potrestat doping. Je hokej zase fenomén?
11:30 Trenér sezony? Jednoznačně Rulík. Poučení? Každý musí znát svou roli
18:15 Trejd sezony i moment ročníku? 59:59:58. Kdo je fanoušek sezony?
31:50 Debut sezony? Kondelík. Nejlepších pokřiků jsme se dočkali na MS. Hluboký lidský příběh sezony.
38:20 Největší sympaťák sezony? Změna názoru na Gudase. A Pastrňák ukázal, že je skvělý chlap
46:06 Největší veletoč a skokan sezony. Co byla hláška sezony? A neopěvovaný hrdina ročníku?

14 Comments

  1. Může Ryšavý říct v čem Pce brečeli? Moták fňukal v podstatě kritizuje rozhodčí a je to v poho. Spoustu toho mají na svědomí novináři. Měli byste si sami sáhnout do svědomí.

  2. Prý Dynamo nic nevyhrálo 🙂 , tohle se nedá poslouchat. A co základní část? A co rekord v získaných bodech v základní části? Přesně tito ,,novináři" rozdělují hokejovou společnost.

  3. Nechci do toho Pavlovi kecat, ale volby jsou tady už za tejden.. To se to zase rozjede ten náš jednotný národ🤣

  4. Petr Dědek
    @PetrDedekDDreal
    Je čas pro návrat českého trenéra.
    5:35 PM · May 25, 2023!!!!!!!! To byla proti němu tenkrát smršť! A přitom čas ukázal jakou měl pravdu!

  5. Vše není jen a jen o titulu. Pardubice v play-off 9 zápasů doma a plnej barák. To do kasy něco dá! Kdo to má, že?!

  6. Pane Vait, když už chcete mluvit o hokeji tak si i něco málo zjistěte … tak třeba … Pardubice jsou bez trofeje? … získali Pohár Jaroslava Pouzara … s rekordním počtem bodů … to Vám uteklo? … playoff bylo super??? … tak jak bylo odpískáno?? … to byla katastrofa … nesmyslné a přehnané tresty od disciplinárky … konec playoff skoro bezkontaktní jak ženský hokej … ( jak pohledné a parádní bylo oproti tomu MS ) … nedotažená kauza dopingu v HK … nesmyslný počet účastníků playoff … doba čekání posledního týmu na baráž … atd, atd, atd …

  7. Pořád se trefovat do Pardubic a do Dědka je asi nějakou novou hokejovou disciplínou. Pravda je ta, že Dědek pozvedl svojí přítomností celou, již několik let skomírající, extraligu, která už jen zajímala pár Poláků v Třinci. 😀

Write A Comment