Mastodon
@Florida Panthers

Kooste: 2. finaali | Florida Panthers vs. Edmonton Oilers | 11.6.2024



NHL:n Stanley Cupin finaaleissa pelattiin tiistain vastaisena yönä toinen osaottelu, johon Florida lähti hakemaan sarjassa 2-0-johtoa kotikaukalossaan.

Katso parasta liveurheilua, sekä tv-sarjoja, leffoja, lastenohjelmia ja paljon muuta Viaplay Total -paketilla! Tilaa nyt https://viaplay.fi/package_sport

19 Comments

  1. Voi vee 2 min draisaitl 😂🙈🤦🫣☠️🤯 Eikä kukaan tee mitään. No toivotaan että Tkakchuk keihästää sen drain sitten ens kaudella ekas kohtaamisessa. Sen tietysti vois hoitaa kuka vaan, täysillä vaan maila suuhun ja kattoa mitä jäi jäljelle.

  2. Rottamaista pelaamista oilersilta toisessa pelissä! Jos Barkov loukkaantuu ja Draisaitl ei saa pelirangaistusta, olen pettynyt jos Draisaitl on enää ensi pelin jälkeen pelikunnossa edes ensi alkukautena.

  3. Tuskin Barkov loukkaantui mutta oli fiksua pysyä poissa kentältä ettei tullut päähän toista iskua. Ensi pelissä sitten 2+2 kostoksi.

  4. "Kyynärpäällä suoraan naamaan" on kyllä yksi tämän kevään pahimmista suomilasien läpi katsotuista tilanteista. Hanska tai kyynärvarsi tuli huonossa kulmassa Barkovin leukaan, toivottavasti ei murtunut samaan tapaan kuin Bedardilla.

  5. Tää Leonin taklaus oli sinänsä likanen mutte se mitä floridan olis pitäny tehdä Oilersin jollekin tähdelle pelissä 1. Tuomareilta luokaton tuomio siinä mielessä, että käsittääkseni 5 annettuaan he voivat katsoa videolta ja tiputtaa 2min tai jopa peruuttaa jäähyn. Toi oilers on muuten 6 pelaajan joukkue hyökkäys päähän. Niin Floridan band wagonissa!

Write A Comment