Mastodon
@Chicago Blackhawks

90 MINUTES – De Skippybal (S03E28)



Ondanks dat de verjaardagstaart van Filip nog vers in het geheugen én vooral het gehoor van onze luisteraars zit, zorgde Tuur opnieuw voor een heerlijkheid van Tartes Françoise. De jarige met dienst voelt zich mentaal 18 en fysiek 35, maar op z’n paspoort valt vooral het getal 28 af te lezen. Aan alle misofone luisteraars die vorige keer van het viaduct wouden rijden: geen zorgen, de taart werd pas na de opname aangesneden. De echte wangeluiden kwamen deze aflevering uit Saoedi-Arabië, waar volgens goede bronnen ene Lionel M. volgend seizoen z’n carrière ten grave gaat dragen. Van begrafenissen gaan we naar bruiloften, waarvan er in het Antwerpse de komende weken een paar uitgesteld zullen worden, of zo hopen we toch voor de goedhartige kennissen van clubwatcher Sam. Verder trekt ons viertal ten strijde tegen verspreiders van verregaande debiliteit en valt er hier en daar wat ergonomisch advies te rapen.

00:00 Intro
03:44 Clubwatcher Sam op Antwerp
16:31 Alles kan nog voor Genk
29:02 Waanzinnig avondje in de Premier League
31:16 De aftrap van Orban
46:37 Thomas Vermaelen naar STVV
50:21 Wiskundige genieën VS Filip
54:31 Verjaardag van Tuur
01:00:33 Chadli vs Japan, revisited
01:04:04 Bellingham en Real Madrid
01:15:10 Newcastle – Arsenal
01:17:59 Euro trip
01:30:18 Roma – Inter
01:32:43 Nieuw cadeau voor Filip
01:40:42 BREAKING NEWS

43 Comments

  1. Ge wilt ni weten hoeveel ballen er mee naar huis gaan, wss 80% van de gene he publiek invliegen.

  2. Was een lichte penalty voor River Plate,anderzijds kan je hem wel fluiten + Boca Juniors heeft zo goed als geen kansen afgedwongen!

  3. Voetballers kunnen goed komedie spelen en weten op elk moment waar hun lichaam is en armen en benen ook…. als den Tuur eerlijk is. Zal hij da wel toegeven

  4. vanaf een groep van 23 is er (net) meer dan 50% kans om een gedeelde verjaardag te hebben.

  5. Ge hebt een doos: daar zitten 10 witte zakdoeken in, 5 zwarte en 3 blauwe. Hoeveel keer moet je minstens een zakdoek grabbelen om ZEKER te weten dat je 2 dezelfde kleuren van zakdoeken hebt?

  6. Kleine bedenking: Kan er bij duidelijk onvrijwillig handspel niet gewoon een indirecte vrije trap gegeven worden? Denk dat dit al een veel betere manier is om de onvermijdelijke grijze zone op te vangen…

  7. Die lobbal werd gegeven door Jon Bautista van Eupen tegen Mignolet. Vorig seizoen deed Vossen het ook voor zijn 150ste goal op fenomenale wijze in open play tegen Nurudeen van vlak voor de middellijn en die strandde uiteindelijk op de lat (in Waregem).

  8. Ik zat in de klas met TWEE verjaardsgenootjes. Straf he? Allee, dag he

  9. Het nieuws van Messi en Saudi-Arabië komt van "El Chiringuito". Dat is een Spaans voetbalprogramma waarvan de presentator een vriend is van Florentino Perez en 80% van de journalisten Madrilenen zijn die tegen een terugkeer van Messi zijn. Omdat dit programma zo'n groot bereik heeft wordt dit overal opgepikt. Maar dit nieuws is dus volledig van de pot gerukt en Messi zijn vader heeft deze geruchten dus ook al ontkent. Dit even ter zijde

  10. 53:30 Zesde jaar middelbaar: van 14 spelers kun je 364 verschillende opstellingen maken. Van 13 spelers zijn er 78 mogelijkheden. Gewoon ff snel via de combinatiemethode berekent.

  11. Idee voor de weddenschap van Sam met Joos. Aangezien Joos precies geen interesse had kn een shirt.Laat Joos een shirt kiezen voor te veilen voor het goede doel? (idee goed doel: Barts weg ;))

  12. Alsof Messi en Ronaldo niet genoeg hebben gegeven voor voetbal. De voorbije 20 jaar beste spelers die we ooit hebben gezien. Als jullie nu een voorstel krijgen voor 500 miljoen per jaar. Zouden jullie nee zeggen? Ronaldo en Messi hebben niets meer te bewijzen en hebben voetbal al uitgespeeld.

  13. Aan alle mensen die mij proberen over te halen om Titanic te kijken: het is bewezen dat ik niet de enige ben, Aster en Filip hebben het ook nog nooit gezien. 😍

  14. Gelukkig moet ik dat mopje over mijn achternaam niet al jaren horen 😂. Wel grappig om het nu eens op een podcast te horen. Erg blij met het Courtois-shirt trouwens, waarvoor heel veel dank 😁

  15. Zalige podcast maar… ik geloof niet echt in die faire loting voor die give-aways, sorry.

  16. In probability theory, the birthday problem asks for the probability that, in a set of n randomly chosen people, at least two will share a birthday. The birthday paradox refers to the counterintuitive fact that only 23 people are needed for that probability to exceed 50%.

  17. Los van de prestatie van Dortmund mag de wanprestatie van Bornauw ook wel ff vermeld worden. Wat speelde die als een patatje jongens.

  18. Kleine opmerking als het gaat over Lebron James: hij zet zich enerzijds wel in voor BLM maar blijft wel oorverdovend stil als het aankomt op de situatie van de oeigoeren in China omdat hij anders daar geen merchandise mag verkopen en daardoor geen miljoenen kan binnen rijven.

  19. Twee verschillende schoenen zoals Hilaire Momi in der tijd bij STVV… Helaas kon de man ondanks de twee verschillende schoenen niet weten wat zijn goede of slechte voet was.

  20. Geniet enorm van deze podcast, jammer wel dat er zo wordt gezeurd over het feit dat spelers hun carrière eindigen in het midden oosten .. , so what ? Erger nog is het feit dat je zegt dat naar de MLS gaan helemaal niks mis mee is. En waarom dan ? ‘Het regime’ laat me niet lachen. Genoeg topspelers die daar zijn gaan voetballen en enorm gelukkig zijn geweest daar en hebben ingezien dat het leven daar niet is zoals je hier hoort id media, andersom ook hoe zouden zij wel niet moeten denken over het wereldje hier zonder hier te hebben geleefd. Een beetje triestig, kijk naar voorbeelden als Sneijder, xavi , cazorla etc .. allemaal geen slecht woord over te zeggen.

  21. David de gea kost al jaren Man United matchen en de wereldsaves die hij maakt zijn meestal ontstaan door zijn eigen voetballende fouten!

  22. Net het nieuws gelezen dat Aster zal stoppen bij de VRT en dus Sporza. Blijft Aster nog wel 90 Minutes doen of stopt hij hier ook op het einde van het seizoen zoals bij Extra Time?

  23. Ik denk wel dat jullie enorm vergeten hoe Messi en vooral Ronaldo opgegroeid zijn. Opgroeien in armoede en zien dat je ouders hun eten laten zodat jij je voetbalcarriere kan beginnen, geeft je een volledig andere visie op financieel vlak.

  24. ik wens Astrid Maizena heel veel succes bij VTM (maar hoop dat je 90 minutes blijft presenteren)

Write A Comment