Mastodon
@Colorado Avalanche

Kooste: 6. finaali | Coloradosta Stanley Cup -mestari 21 vuoden tauon jälkeen! | 27.6.2022



Stanley Cupin finaalisarjan kuudes ottelu pelattiin Tampa Bayn kotiluolassa. Miten ottelussa kävi – se selviää oheisesta koosteesta!

23 Comments

  1. Niemisen kommentoinnit jatkuivat edelleenkin sekavina kuin seinäkello. No onneksi tämä oli viimeinen ottelu tällä erää ja Niemisen vahvuudet ovat jossain muualla kuin puhujan työssä.

  2. ihanaa kuulla toi tamba fanien itku kun buuaa tuol ku cuppi nostettii

  3. Tuntuu että Tampan pelityyli on vähän liiankin uhrautuvaista. Jos johonkin yksittäiseen oman pään asiaan kaatui heidän 3. mestaruus niin siihen että liian moni tärkeä palanen joko sairastuvalla tai puolikuntoisena. Jalomielisen uhrautuvaisuuden hyveellisyyden takana piileksii kyseenalainen ihmiskehon kuritus. Toivottavasti pelaajille ei tule loppuelämäksi fyysisiä traumoja.
    En tosin ole mikään jääkiekon tai huippu-urheilun asiantuntija, mutta urheilulajien soisi priorisoivan urheilijoiden terveyttä.

  4. Parempi voitti ja hyvä niin. Yleisöltä aivan käsittämätöntä moukkamaisuutta. Jos noin menee tunteisii kun toinen voittaa niin vois lähteä käppäsee eikä jäädä buuaamaa. Säälittävää.

  5. Coloradon ensi kauden maalivahtiveikkailuja: Onko "ihan OK" Kuemper ykkönen vai etsivätkö jostain tähtitason veskarin (kenet)?

  6. Huikee joukkue 💪 Marraskuussa Nokia aarenalle katsomaan sitte Avalanchen peliä 😍 hienoa nähdä livenä varsinki MacKinnon ja Makar

  7. Tässä pelissä ei ollut mitään muuta epäselvää kuin 1) tuo täysin järjettömästä syystä pois puhallettu läpiajo joka ei todellakaan ollut paitsio. 2) miksei tuota karmeeta Maroonin viikatetta puhallettu jäähyksi.

  8. Awesome love it. Congrats on Artturi Lehkonen new $22.5 milllion 5 year deal. Go avs

  9. I am from Colorado and I am a life long Avalanche fan. The best part of this Stanley Cup win is hearing how proud the home towns of the players are when they make big plays. Long live Lehkonen!

  10. Joo, samana vuonna suomalainen teki voittomaalin Stanley-Cupin ratkaisevassa finaalissa, Mm-finaalissa ja Olympia-finaalissa. Ei näitä ihan joka vuosi tapahdu. U-20 kisat oli senttien päässä..

  11. 11:57 tiukimmassa paikassa he painavat parhaansa, pelinsä..? 🤦🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ 12:52 Parhaat pelaajat ottavat nämä palkinnot..Aijjaa, uutta infoa mulle et pudotuspelien MVP-palkinnon nappaa paras pelaaja. Luulin et se arvotaan lippalakista..

Write A Comment