Mastodon
@Boston Bruins

Julia Blomsterlund, #136, ”JOHANNA MÖLLER-SVERIGES FARLIGASTE KVINNA” #dialogiskt



📲VERAS BRYGGERI: https://instagram.com/veras_bryggeri?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Möt Julia Blomsterlund, dotter till Johanna Möller.
Johanna Möller, blev känd som ”Arbogakvinnan” och dömdes till livstids fängelse för att vara hjärnan bakom det uppmärksammade ”Sommarstugemordet”, 2016.
Men är hon verkligen rätt dömd?
I denna personliga djupdykningen med dottern får vi ta del av hennes version och upplevelser kring denna tragedin som drabbat så många inblandade.

Gillar du det vi gör och vill stötta oss med en summa så swishar du på: 1234382750

Glöm inte att prenumerera och tipsa om vår kanal!
Tack för att ni tittar,delar och diskuterar!

Följ oss på INSTAGRAM!

https://www.instagram.com/dialogiskt/
https://www.instagram.com/the1victorious/

Gäst: https://www.instagram.com/juliablomsterlund/

Visuals & Edit:
https://www.instagram.com/frederikrenstrom/

50 Comments

  1. Hennes språk är Sämst. 6åriga Goled från somalia som nu är bosatt i ”Husby” pratar bättre svenska .

  2. Hahahahaha media skapade en sida av henne som inte finns alls , vafan de räcker att kolla på den där kvinnan så ser man att hon e fucked

  3. Nej de hitta inga kiselalger, vilket de borde gjort om Aki drunknade i sjön. Beklagligt att hovrätten ändrade domen gällande Aki.

  4. Tycker att hon var respektlös och hänsynslöst gentemot ex maken anhöriga tycker inte man uttalar sig på det sättet

  5. Så dom våga inte säga sanningen om jaffar för han skulle då fly landet och döda henne? Men om dom säger sanningen så åker han ju in och dom blir trygga medan om dom ljuger så fortsätter den sk misshandeln varje dag haha

  6. Varför väljer hon att sitta och ljuga i en hel intervju?? Och hur vågar hon lägga allt på sitt ex? Kommer inte det bita dom i röven? Den där Jaffar lär ju ha en massa att berätta om den där familjen. Sjukt.

  7. Och nej Julia hon skrev inga brev om ”skull allt på mig” hon skrev däremot attt folk skulle vittna falskt om att ge henne alibi och även där hon gav skuld till David hennes egna son. Inga brev stod de ”skyll allt på mig” alla brev handla om att försöka få ut henne till varje pris. Och var Julia med på detta eftersom hon gav jafar isåfall ett falskt alibi? Då visste hon vad som skulle hända också. Fyfan vilka ruttna människor. Julia o Johanna har samma sjukdom. O jafar skulle döda för att Julia inte skulle lämna hennes morfäder 😂 då skulle han väl dödat henne istället asså
    Inget går ihop .

  8. Varför säger du ”afghanen” nämn bara hans namn, det är väldigt respektlös mot alla andra afghaner som är helt oskyldiga. Så din mamma var helt oskyldig därför hon satt inne va😂🤦‍♂️

  9. Jag kan se klart o tydligt att hon ljuger, jag fattar inte varför du intervjuar såna människor som har ingen självrespekt, du bara ger henne mer uppmärksamhet och hon tror att hon är viktigt i samhället men tyvärr hon och hennes mamma är Sveriges äckligaste, vidrigaste människan!!!!

  10. Jag kan se klart o tydligt att hon ljuger, jag fattar inte varför du intervjuar såna människor som har ingen självrespekt, du bara ger henne mer uppmärksamhet och hon tror att hon är viktigt i samhället men tyvärr hon och hennes mamma är Sveriges äckligaste, vidrigaste människan!!!!

  11. Jag kan se klart o tydligt att hon ljuger, jag fattar inte varför du intervjuar såna människor som har ingen självrespekt, du bara ger henne mer uppmärksamhet och hon tror att hon är viktigt i samhället men tyvärr hon och hennes mamma är Sveriges äckligaste, vidrigaste människan!!!!

  12. Jisses, Johanna Möllers dotter verkar lika farlig som sin mor, förskräckligt manipulativ och lurig.

  13. När en person medvetet ljuger utsöndras en viss stress i kroppen och hjärnan skickar impulser att röra på sig för att hantera stressen. Exempel på detta kan vara att klia sig på näsan eller fatta tag i sin kopp med vatten. Denna videon blir onekligen intressant för någon som studerar kriminologi.

  14. haha lol, Sveriges farligaste kvinna, i helvette heller, det är Annie lööf eller Magdalena Andersson som är. Som tur är har båda blivit bortröstade för 4 år

  15. Ja tänk att både mamma och dotter är batikhäxor!. Man får skylla sig själv om man umgås med jordens avskum, då blir det så här inget konstigt i det ha ha

  16. Vet inte om Julias berättelse är sann. Motivet till morden, att Jaffar ville få bort hennes morfar för att han skulle köpa en lägenhet till henne, det är trovärdigt. Men det finns lappar med Johanna Möllers handstil. Vars ord indikerar att hon bad sin pojkvän att typ ta hand om föräldrarna.

  17. Hon började dricka väldigt mycket vatten när hon pratade om att hennes mormor frågat henne om hon mördade hennes morfar. Jag är ingen psykolog men det var lite utmärkande 😎

  18. Hon är helt känslokall när hon pratar om sin mördare morfar och tom ler och skrattar till ibland under intervjun. Det verkar vara ett helt gäng psykopater i den familjen. Inte minst de tre manliga invandrarna som tillsammans gör det hemska dådet. Vilken otäck samling människor.

  19. 12:50 Stämmer inte, förhör får genomföras, däremot måste vårdnadshavare eller någon annan som ansvarar för den unges vård och fostran underrättas, kallas för en möjlighet att medverka under förhöret.

  20. Man ser igenom henne att hon ljuger och ljuger om allt , din mamma är mördare !!

  21. Intressant som vanligt Viktor men att hennes mamma skulle vara oskyldig i det hela ställer jag mig starkt kritisk till.
    OT: Hennes pupiller är gigantiska.

  22. Hade varit mer intressant att höra Amandas historia, hon är lite mer pålitlig. Tycker Mohammad verkar mer trovärdig Julia.

  23. Det vore intressant att lyssna till den andra vuxna dottern syster till Julia. Noterar att hon bara nämner sin bror och småsyskon i intervjun

  24. När man frågar hur tror du hon känner? Och man får svaret jag vet faktiskt inte spydigt..sen betonar man men hur TROR du? och man svarar ”hon har frågat MIG” om jag har mördat (oxå 😬) så hör man narcissismen hon saknar empati det verkar ligga i generna…och oxå att hon pratar om att hennes misshandlande exman skulle inte våga säga till henne vart han sitter..för att han är ”rädd för mig” talar för att äpplet inte faller långt från trädet och att man saknar empati till den grad att det är troligt att man var inblandad.

  25. Den fittan borde inte sitta där. Hon borde sitta bakom galler resten av livet utan att se solen

  26. Tack för en bra intervju! Stackars barn som manipulerats de luxe, lyssnat på hela rättegången både gällande morföräldrar och tidigare mammas ex-man! Sorgligt rejält och det borde vara fängelse livet ut!

  27. ”Gjort henne berusad”?

    Tänker att mamma Johanna är vuxen utan kontroll?

    Varför intervjua en dotter som är känslomässigt kopplad till sin mamma och medberoende i en dysfunktionell familj?

    Finns inget objektivt i denna intervju, lögnerna bara fortsätter!

    Jag tycker ändå att denna intervju har sin poäng, den visar hur sjuk denna familj är och hur medberoende hennes barn är störda precis som sin mamma 😢

    Varför skall vi tro på detta? Denna dotter är så störd precis som sin mamma! Det är så sorgligt

  28. Samma skrot och korn.. skomakarens barn passar bra in här.. Vad önskar du mest,, Att vara 14 år igen? Att inte ens önska att morden aldrig skulle skett, säger allt.. Verkar som dom utnyttjat mor och farföräldrar mycket genom deras liv. Tror att dom satte ner foten och det passade inte dessa damerna..Att kräva resning nu när vissa sitter inne och inte kan vittna rimmar dåligt..Men en ypperlig bra plan för morsan och dottern.!!

Write A Comment