Mastodon
@New Jersey Devils

Autogramiáda so slovenskými draftovými talentmi v Poprade



Popradský zimný štadión sa v utorok stal dejiskom autogramiáda šiestich mladých slovenských hokejistov, ktorých si v nedávnom drafte vybrali kluby NHL. Všetci chlapci – Juraj Slafkovský, Šimon Nemec, Filip Mešár, Adam Sýkora, Servác Petrovský aj Adam Žlnka – najskôr absolvovali tlačovú konferenciu s prezidentom SZĽH Miroslavom Šatanom. Následne rozdali fotografie a podpisy tisícom fanúšikov, ktorí prišli do Popradu.

SZĽH ďakuje všetkým fanúšikom, ktorí prišli!

17 Comments

  1. Dvojtýždňoví fanúšikovia, ktorí sledujú hokej iba cez MS si prišli po podpis a pretrčať pred kamerou, hlavne tie ženské 😀 už vidím ako budú po nociach sledovať výkony hráčov v NHL .

  2. Och škoda že nebudem môcť byť tam a podpis si vypitat v Poprade od Vás všetkých čo ste tam. Držím palce kluci.😉😉

  3. Musím povedať že napriek tom že súdruh Šatan ako hokejista bol môj idol tak na pozícií prezidenta SZĽH ho moc nemusím. Na druhej strane zdá sa že to čo povedal je presne taká filozofia a také uvažovanie, ktoré mám aj ja ale zároveň si myslím že takto sa malo uvažovať v našom hokeji už dávno. Už sme mali mať dávno takto úspešný draft a dávno sme už mali takto vychovávať talentov lenže zaspalo sa na vavrínoch v zákulisií to vyzeralo tak že hokej tuna patril bohatím a hrali tu cudzinci a deti bohatích rodičov. Som ale rád že Šatan a ja máme rovnakú filozofiu no čo by som urobil inač na je mieste že by som pritlačil pretože suhlasím tie opatrenia prinesli ovocie no podľa mňa sú až príliš mierne. Ale páči sa mi že aspoň ide dobrým smerom (nie SD).

  4. Keď hovoria že chalani niekoho Simpia tak sa stačí pozrieť na toto videu že tam bolo tak 80% báb 😂😂

  5. A neches ist naprikald do kauflandu ku skladnikovi po autogram ze sa celu noc a den stara o teba a by si mala co jest ?Dalsia vec nechapem tu naivitu.Chlapci este ani jeden zapas v nhl a uz podpisuju karty ako keby 30 goly na sezonu dali :D:D 😀 toto ja nechapem. Tak o 2 roky cca sa ukaze ci maju talent naozaj zatial budte pri zemi.

Write A Comment