Mastodon
@Anaheim Ducks

Finále, přestupy, Boston + LUKÁŠ DOSTÁL | Bomby k tyči



💣💥 CELÁ EPIZODA NA 👉 https://herohero.co/bombyktyci 💥💣

Richard s Kubou dneska mluví o podpisu Aleše Stezky v Seattlu, finále extraligy, proberou všechny zatím oznámené přestupy v extralize nebo na vyřazení Bostonu. V rozhovoru brankář Anaheimu Lukáš Dostál mluví o poslední těžké sezoně, svém odchodu z Komety do Finska, aklimatizaci v zámoří, nové smlouvě nebo o šikovnosti útočníků v NHL.

🔥 Bonusový obsah na HeroHero.co: https://herohero.co/bombyktyci

🎧 Všechny díly našeho podcastu si můžete poslechnout na:

podbean: https://bktpodcast.podbean.com/
Spotify: https://spoti.fi/3iGBQqO
Apple podcasts: https://apple.co/34zs6JQ

📲 Sleduje nás i na sítích:

Twitter. https://twitter.com/bombyktyci
Instagram: https://www.instagram.com/bombyktyci
Facebook: https://www.facebook.com/bombyktyci

2 Comments

  1. Však ve fanklubu defenzivního fotbalu tvrdí, že góly jsou výsledkem chyb, takže dokonalý zápas je tím pádem bez gólů 😁 Ale teď vážně, ony i tyto zápasy mají něco do sebe. Ten okamžik vstřelení gólu získává mnohem větší význam, takže i divák si to může po emoční stránce mnohem víc užít. V tu chvíli je mu jasné, že ta branka s velkou pravděpodobností bude rozhodující. Přece jenom když se hraje zápas s výsledkem typu 6:4, tak každý ten jednotlivý gól jenom těžko může co do emocí vyvolat tak silný zážitek…

  2. Bože jestli se chceš koukat v play off na krásu tak si radši zapni krasobruslení nebo balet. Nevím co se furt řeší, že má tým hrát v play off krásný ofenzivní hokej. Má se hrát tak, aby se vyhrávalo.

Write A Comment