Mastodon
@New York Rangers

SLOVENSKO VS KANADA ŠTVRŤFINÁLE MAJSTROVSTVÁ SVETA V HOKEJI U20 2023



ZOSTRIH Slovenský hokej

34 Comments

  1. Chlapci pre Slovensko ste majstri gajan to je zlatí chlapec klobúk dole ďakujeme 🇸🇰🇸🇰🇸🇰❤️❤️❤️❤️❤️👍👍👍💯💯💯💯💯💯💯

  2. Škoda keby tam hral aj Slafko to by Canada myslím že prehrala. Nabudúce im to vyúčtujeme. Naši chlapci sa len rozbiehajú.😀✊️💪👍

  3. keby nemali Bedarda, tak by sme vyhrali. držal celú Kanadu. no nevadí chlapci, nuž niekto prehrať musel, tak to býva. na budúci rok určite bude medaila. ale aj tak si myslím, že sme si zaslúžili vyhrať. nehovorím to len preto, že som Slovák, ale preto, že som videl ako hráme ten hokej. hrali sme výborný hokej, ako som už povedal, celú Kanadu držal Bedard. bez neho by Kanada plakala.

  4. Škoda stačilo poraziť slabé Švajčiarsko a potom slabe Nemecko a mohli sme sa vyhnúť Kanade 😰

  5. Proti Finsku katastrofální výkon, potom výborný výkon proti USA, ne tak přesvědčující, ale absolutně dostačující zápas proti Lotyšům, potom absolutní selhání proti Švýcarům a výborná poslední třetina (+ podle mého i OT) proti Kanadě, kde bylo štěstí i smůla na obou stranách. Výkony jak na houpačce, nejhorší je na tom, že všude jsou nonstop přechvalováni, každý hráč je podle médií neskutečný talent, trenér ani hráči se skoro o sobě bojí něco říct špatného. A dokud si Slováci nezmění svůj mindset a konzistenci, tak furt budou prohrávat zbytečné zápasy, které je potom budou stát turnaje. Přece nemůže nejlépe draftovaný Slovák v týmu, dělat nejvíce a zároveň nejvíce zbytečných chyb….

    Chce to více konstruktivní kritiky, jak od trenéra, tak od hráčů, tak i od médií.. ne říct, "hráli jsme super, jen nemáme štěstí", "další už musíme vyhrát", "i přes prohru jsme podali dobrý výkon" apod. Nebát se prostě nahlas říct "TO JSEM POSRAL", všichni žijou ve lži, že nikdo skoro chybu nedělá. Každý hráč na světě dělá chyby, ale musí je umět přiznat a později je už neopakovat.

    Moc jsem vám to s Kanadou přál, bylo by to úžasné, je to škoda.

  6. Nemáme sa začo hanbiť bol to krásny športoví zážitok chlapci do toho dali celú dušu klobúk dolu hlavne pred Gajanom búde to pán Brankár!

  7. Skutočne dúfam, že sa na toto video odhodlajú hráči, prečítajú si komentáre pretože sú úžasní, predviedli majstrovský výkon a zaslúžia si to vedieť. Sú proste neskutoční. Na ľade kúzlia. Hrajú ako tím jeden za druhého a ja nepochybujem o tom, že keď budú hrať aj naďalej takto so srdcom a bojovnosťou, tak sa to zlato v srdci objaví aj na krku. Ďakujem vám chalani. Aj by som napísal, že máte na to dokázať veľké veci ale vy ste to už dokázali. Tú nádej a vieru v slovenskú hokejovú budúcnosť, ktorú ste mi dali, to je niečo veľkolepé. Rešpekt pred vami. Určite ho už majú aj kanaďania a všetci, ktorí sa o vašom skvelom výkone dozvedeli. Ste úžasní a ja vám naozaj z celého srdca ďakujem. Prosím, pokračujte ďalej v tom čo robí slovenský hokej tak pestrý. Posúvajte náš hokej stále ďalej. Vy na to máte a ja vám držím palce vo vašich kariérach a úspechoch. Ste famózni.

  8. Daaavno prqdavno som takto po stojačky tlieskal hokeju ako toto, bolo vidno ze chlapci maju kumšt a chut improvizovať, žiadne naučene somariny ale prqvy hokej pre divaka, bravo, srať na kanadu hokej bol prekrasny a ten sa hraje pre divakov nie pre trofeje

  9. Darren Dreger has reported earlier today that the Montreal Canadiens are considering sending Juraj Slafkovsky and other possible young forwards to their AHL affiliate’s Laval Rocket to help with their development if Montreal can not “right the ship” of the struggles as of late.

  10. Už 5 dní na to myslím ze tak blízko sme boli veľmi blízko 1%od toho aby sme tento zápas vyhrali ale pre mňa sú to majstri ďakujeme chlapci za skvelý v kom veľmi ďakujeme, všetku zápasy som pozeral, diiiiiiiky chlapci

  11. 🇸🇰👏
    Super da !!
    Slovakia!!Slovakia !!
    ♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️
    ♦️♦️♦️◻️♦️♦️♦️
    ♦️♦️◻️◻️◻️♦️♦️
    ◻️♦️♦️◻️♦️♦️◻️
    ◻️♦️◻️◻️◻️♦️◻️
    ◻️🔷🔷◻️🔷🔷◻️
    ◻️◻️🔷🔷🔷◻️◻️
    ◻️◻️◻️🔷◻️◻️◻️

    Ca mitakunakute Sorry
    Slovensky mo inaito Ca dousuru?
    2023U20WJendDikymoc
    Ca goals stop!!!mo
    VS Ca super Slovakia 👏
    2023.2.4
    vs US maekara tuyoi slovakia

  12. Výkon slovenského týmu byl masakrojdní supr kluci nemáte se zaco stydět proti Kanadě super výkon snad příště

  13. To bol najkrajší zápas aký som kedy videl za naších … len škoda že nebol z vítazným koncom 😢 keby to premenil petrovský v predĺžení možno že by bolo všetko inak

  14. Tohle je jaký mistrovství ? Junioru? Ale tam jste přece vypadli proti Švýcarům a mistrovství světa ještě nebylo. Jinak nevadí úžasný výkon, klobouk dolů.

  15. nemali sme vystriedane v tom predlzeni, uz sme boli ako kuzelky pre Bedarda…skoda ale skvely zapas to bol

Write A Comment