Mastodon
@Winnipeg Jets

Jukurit esittää: Treenipäiväkirja OSA 1/3



Jukurit aloitti valmistautumisen kauteen 2021-2022 tiiviillä viiden viikon treenijaksolla keväällä Mikkelissä. Kolmiosainen Treenipäiväkirja-sarja näyttää, mitä nuo viikot pitivät sisällään. Joukkueen arkea kuvasivat hyökkääjä Jani Tuppurainen, päävalmentaja Olli Jokinen sekä hieroja Niko Randelin.

Ensimmäisessä jaksossa kerrataan ensimmäisen viikon tunnelmia. Ohjelmassa oli muun muassa testejä ja perehtymistä treeniohjelmiin Viima Hockeyn johdolla sekä uusiin joukkuekavereihin tutustumista.

Seuraavat jaksot julkaistaan kesän aikana!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga #Mikkeli

35 Comments

  1. Ikioma areenalle kakkoskerros! Alkaa meinaan kohta porukkaa vetää. Varmaan kohta suuri kamppilu siitä että onko Jukurit parempi kuin Jokerit 😀

  2. Ihan loistava pätkä. Iso kiitos, että julkaisette tämän tasoista materiaalia. Saadaan syksyllä hyvät pelit KooKoon ja Jukureiden välillä😉.

  3. Mut tuli itelle uus suosikki seurattava. Viimevuonnakin mietein että nyt helvetti meette ja nousette. Nyt on tappamisen meininki toivottavasti. Sen verran kovia pelaajia on tiimissä myt

  4. Kokemusta rosteriin, suunnan näyttöä treeneihin ja sitten pelissä jäällä. Hyvää on myös uutta näkemystä valmennukseen. Tyhjä pöytä, hyvä lähteä. Edelliset tulokset, ei ole muuta kuin voitettavaa ilman suuria paineita. Uskon parempaa tulossa , paljon parempaa. T. Tapparan ukko.

  5. Jos suomalaiset valmentajat puhuu venäjällä venäjää kunnioittaakseen maaperää, missä ollaan, niin kyllä SUOMALAISTEN valmentajien SUOMESSA on helvetti suomea puhuttava. Varsinkin Mikkelissä savolaisen miehen. Jos venäläiseltä tai jenkiltä ei suomi taitu vielä, se annettakoon anteeksi.

  6. Räkäparta ihan liian harva ….kun ei kasva niin ei kasva …. Ei jatkoon …

Write A Comment