Mastodon
@Florida Panthers

Kokoonpanoon palaava Veli Matti Vittasmäki: ” Pitää liikkua paremmin kuin vastustaja”



Keskiviikkona Hakametsässä pelataan Liigaa Tapparan ja HPK:n välillä. Ennen ottelua huomion varastaa tuoreet nuoret maailmanmestarit, jotka ovat palanneet Kanadan mailta kultamitalit kaulassaan kotimaahan. Tapparasta mestarismiehiä ovat Toni Utunen ja Sami Moilanen.

Itse ottelussa vastakkain ovat joukkueet, jotka toistaiseksi tällä kaudella eivät ole oikein saaneet eroa toisiinsa. HPK voitti joukkueiden ensimmäisen pelin Hämeenlinnassa voittolaukauskisan jälkeen 2-1, Tappara toisen pelin Tampereella varsinaisella peliajalla 2-1. Tasaista ja vähämaalista on siis ollut.

37 pelatun kierroksen jälkeen joukkueet ovat ylipäätään hyvin tasaisia. Tappara on hitusen edellä kolmantena 62 pistettä keränneenä, mutta Kerho on vain neljä pistettä perässä kuudentena. Tärkeitä pisteitä on siis Hakametsässä jaossa.

Maalikooste: Telia
katso kaikki liiga-videot maksutta: telia.fi/liigavahti

Tappara on vaisun jaksonsa jälkeen päässyt taas voittoihin kiinni. Viimeksi lauantaina se voitti kotiottelussaan KalPan maalein 5-2. HPK:lla on samoin pari voittoa alla, viimeisin perjantailta, kun se kaatoi kotonaan Ässät 5-1.

1 Comment

Write A Comment