Mastodon
@Edmonton Oilers

Kielitaito vaikeutti läpimurtoa NHL:ään | Jesse Puljujärvi | LÄMÄRI



AlfaTV:n Lämäri-ohjelma tapasi kesällä jääkiekkoilija Jesse Puljujärven Oulussa. Hyökkääjän uran alkutaipale NHL:ssä on ollut vaikea. Edmonton Oilersin pelaajalla on ollut vaikeuksia mahtua joukkueen pelaavaan kokoonpanoon.

Kolmannen NHL-kauden päätteeksi Puljujärvi taustajoukkoineen miettii vaihtoehtojaan. Huhujen mukaan kiekkolupaus harkitsee jopa paluuta Euroopan kiekkosarjoihin.

Lämärin haastattelussa Puljujärvi kertoo, että vuodet Pohjois-Amerikassa ovat olleet opettavaisia. Hän ei koe, että lähti Edmontoniin liian aikaisin.

– Siihen on monta mielipidettä. Olisi ehkä voinut tehdä toisin, mutta kyllä minä edelleen olisin lähtenyt sinne samaan aikaan, Puljujärvi toteaa.

Oulun Kärpissä huippupelaajaksi hioutunut hyökkääjä on kärsinyt Kanadassa sopeutumisvaikeuksista myös kaukalon ulkopuolella. Yksi ongelmista on ollut kielitaito.

– Kyllähän kieli on ollut yksi haaste minulle. Englanti ei taitu niin kuin suomi. Olen kyllä minä aina pärjännyt siellä, mutta olisi kiva osata kieltä paremmin, Puljujärvi myöntää.

TILAA KANAVA: https://bit.ly/2ytWfdO

SOSIAALISET MEDIAT:
Facebook: https://bit.ly/333z5sP
Instagram: https://bit.ly/2MzRsQx
Twitter: https://bit.ly/2K72wmg

Write A Comment