Mastodon
@Vegas Golden Knights

ELH – rozhodčí Hradil – Šimánek – CBL – VIT



Diskuse rozhodčího s vyloučeným Šimánkem.

41 Comments

  1. faul to byl uplně jasnej a takovýmu vzteklounovi nemá smysl nic vysvětlovat, protože by to stejně k ničemu nevedlo…a ano, hráč mlátit všude kolem sebe hokejkou opravdu taky nemůže 🙂

  2. To jsou pořád diskuze, prostě udělal faul, který byl k odpískání a pak se začal chovat jak ** tak dostal 2+20 právem. 

  3. Normálně se rozhodčích moc nezastávám, ale nedovolené bránění odpískal zcela v pořádku. To že Šimánek se trefil mezi holdery brusle hokejkou a když ji chtěl vytáhnout fauloval protihráče zcela evidentně, holt smůla. Hráč je za všech okolností zodpovědný za svoji hokejku. Každému se to nemusí líbit, ale hokejová pravidla jsou neúprosná, reakce Šimánka je mimo, tohle si k rozhodčím nemůže hráč dovolovat.

  4. Normálně přijmout trest  dvě minuty  by bylo lepší než si ještě vyskakovat na rozhodčího kterej mu může jen přidat trestné minuty a po agresivitě  hráče na  trestne lavici i do konce utkani.

  5. hokejka v brusli, kdyz ji vytahl, tak ho sundal, dobre odpiskane, hrac je zodpovedny za svoji hokejku, kdo nesouhlasi, tak at si precte pravidla, spravne rozhodnute ..

  6. Hráč je samozřejmě zodpovědnej za svojí hokejku, o tom žádná, ale myslim, že v těhle situacích by rozhodčí měli bejt trochu tolerantní. Šimánek pokračoval v pohybu dopředu a ta hokejka se tam hodně smolně zasekla v brusli. Myslim, že o tom ani nevěděl, že si toho všiml až v momentě, kdy se zadrhla a vítkovickej hráč šel k zemi. Navíc z toho ani nevznikla žádná nebezpečná situace. Moc se tý jeho reakci nedivim.

  7. dobry rozhovor, ale znelo to jako, ze zapas byl asi zajimavy. Znelo to jako, ze zapas byl asi plny zajimavých situací.

  8. Kdyby to udělal Čajda tak je hned ubrečený…..,ale jak mile to udělá někdo jiný tak pohoda! …tohle je UBOHOST!! Jen závidíte!. Jinak Hradil je pako ještě jsem neviděla že by pískl něco spravedlivě….😭😭💛💙

  9. Jsem Vítkovičák,ale tady myslím měli dostat dvě minuty oba dva.Šimánek za podražení a Vítkovický hráč za nesportovní chování.Noha měl výš než je výška Šimánka……:D

  10. pošli tady jednoho hráče jó, díky. Miluju tuhle vyřídilku, asertivita 100 😀

Write A Comment