Mastodon
@Nashville Predators

Some shootout goals from Mikael Granlund



Some shootout goals from Mikael Granlund. Season 2009-2010 and 2010-2011.

20 Comments

  1. @Makekke Onneksi sinä oot se jumala joka sanoo viimesen sanan.. mä oon sitä mieltä että keskenkasvusille ei tarttis laittaa konetta ollenkaa. Hei muuten, entäs jos oonki, sun täytyy sitte suvaita ja ymmärtää? 🙂 jooh menehän jonnekki muualle trollaamaan..

  2. @Makekke Ja lataaja vois poistella näitä asiattomia kommentteja. ei tarvi kahesti miettiä mitä.

  3. @Makekke Säälittävä trolli et osaa ees kirjottaa. Kait se on kiva olla youtuben paskin trolli, kukin tavallaan.

  4. Haluisin nähä mitä kävis jos olis Granlund vs. Hasek rankkari. Tulis joko maailman hienoin rankkari tai hienoin seivi 😀

  5. @FLYJuniper
    Taitaa ihan parhaat puolet olla siinä pelin rakentamisessa. Nämä sooloilut mitä mainitsit "parhaimpina puolina" nyt on vain puuhastelua.
    Esimerkkinä Granlund-Pesonen passi päädyn kautta MM-kultaottelussa, kuten myös Granlund-Immonen kuviot Norjaa vastaan. Ei se maalintekijänä parhaiten toimi.
    Eikä jääkiekko tarkoita tappelemista muutenkaan, siinä ei koolla ole juuri merkitystä.

  6. @FLYJuniper
    Sanoin ettei NHLssä ole ainuttakaan isoa pelaajaa? Ja mistä nuo 'parhaimmat' repäisit? Tunnetuimpia nuo lähinnä ovat. Granlundin kokoisia(180/80) on paljonkin NHL:ssä, mm. Saku Koivu(vielä pienempi), Jordan Eberle, kuten myös NHL:n pistepörssin johtaja Claude Giroux.
    Suurin osa on sitä 85-95 kiloa, vähemmistö niiden ulkopuolelta.

  7. Vaikka granlund on saanu muutamia hienoja maaleja niin eise silti vedä vertoja esim. Datsykille Malkinille tai edes jussi jokiselle rankkareissa

  8. LOL… Hohhoijaa… Datsyuk on 35v ja Granlund 20v. Datsyuk pelannu 858 ottelua NHL:ssä. Granlund ei ensimmäistäkään. Onkohan hyötyä alkaa vertailemaan näitä kahta pelaajaa. Tai onko muutenkaan hyötyä verrata edes Malkiniin tai Jokiseen? Palataan sitten asiaan kun Mikke on pelaillu ainaki yhden kauden NHL-joukkueen (tod.näk. Minnesota Wild) vakiomiehistössä.

Write A Comment